Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:28:22
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: martin6 Punce jaz sedaj prihajam iz urgence, ker sem popoldne krvavela in pravijo da je vse v redu, sem tudi videla in slikico mi je dala, upam da bo OK. Samo jajčnike imam še full povečane,6cm in 8cm. O martin . HB, da je vse v redu. Si se pa morala hudo prestrašit . Ma groza, kaj vse se nam dogaja. Res ni nikoli miru. Počivaj draga. Vse bo dobro
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:28:23
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit U glavnem jaz sem za jutri v Opera baru v Ljubljani.Če je katera za to naj se javi,drugače grem jutri sama in se ga napijem. Lahko lahko pridem, ko se vratim v lj. Ti pošljem cifro na zasebca, pa mi smsiri. Kam pa greš???
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:29:12
|
|
|
|
DaisyE
|
Čaki mlinčka, nisem prej zastopila. Te bom dala na ta fajni seznam.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:30:07
|
|
|
|
pikovit
|
Mlinčka protestira,men bo pa lula odpadla,tolk je že zmehčana
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:30:24
|
|
|
|
DaisyE
|
No, to bo. Tako nov sestanek o prednoč čarovnic v Vransko na avtobusni postaji ob 19.00 uri. Posebna vse te postopke, ki niso v postopku punkcija, punkcija v ponedeljek, tiste, ki trepetate in tistih, ki so noseče, in tudi tiste, ki nimajo nič od tega in ti samo ... čarovnica! Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Sanders
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:31:26
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit U glavnem jaz sem za jutri v Opera baru v Ljubljani.Če je katera za to naj se javi,drugače grem jutri sama in se ga napijem. Lahko lahko pridem, ko se vratim v lj. Ti pošljem cifro na zasebca, pa mi smsiri. Kam pa greš??? Na službeni put.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:32:10
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Sanders????
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:32:27
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: martin6 Punce jaz sedaj prihajam iz urgence, ker sem popoldne krvavela in pravijo da je vse v redu, sem tudi videla in slikico mi je dala, upam da bo OK. Samo jajčnike imam še full povečane,6cm in 8cm. HB, da je vse ok! Naj tako tudi ostane
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:32:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Sanders???? Sanders???? ???????
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:33:18
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Sanders???? Kaj češ, tako jo v rikverc prevede....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:33:41
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mlinčka protestira,men bo pa lula odpadla,tolk je že zmehčana A to pomeni, da so se tud kocine zmehčale?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:33:54
|
|
|
|
mlinčka
|
3. Sanders A to sem jaz? Na kojem jeziku?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:34:08
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Sanders???? Sanders???? ??????? Kako jo je pa tebi prevedlo!?? Čaki, grem še enkrat probat.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:35:06
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja, sanders!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:35:22
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mlinčka protestira,men bo pa lula odpadla,tolk je že zmehčana Vsa žmohtna, a ?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:35:35
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mlinčka protestira,men bo pa lula odpadla,tolk je že zmehčana A to pomeni, da so se tud kocine zmehčale? vse Žiži
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:36:20
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka 3. Sanders A to sem jaz? Na kojem jeziku? V slovenščini iz ruščine. Tako meni napiše. Če tebi kaj boljšega, npr. peščenko, se priporočam.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:36:55
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ja, sanders!!!!!! Men sicer na noben način kej tazga ven ne vrže, ampak glavn da se ve, zakaj se gre in kam se pride .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:37:47
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ja, sanders!!!!!! Men sicer na noben način kej tazga ven ne vrže, ampak glavn da se ve, zakaj se gre in kam se pride . Kaj ti pa vrže?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:38:38
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Sanders???? Kaj češ, tako jo v rikverc prevede.... To pa ne bo držalo mlinčka => измельчители =>Helikopterja V glavnem Mlinčka od danas si Zrakomlat
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:40:27
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ja, sanders!!!!!! Men sicer na noben način kej tazga ven ne vrže, ampak glavn da se ve, zakaj se gre in kam se pride . Kaj ti pa vrže? измельчители, kar pa potem nazaj ven pride helikopterja .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:40:36
|
|
|
|
DaisyE
|
No, to bo. Tako nov sestanek o prednoč čarovnic v Vransko na avtobusni postaji ob 19.00 uri. Posebna vse te postopke, ki niso v postopku punkcija, punkcija v ponedeljek, tiste, ki trepetate in tistih, ki so noseče, in tudi tiste, ki nimajo nič od tega in ti samo ... čarovnica! Popij vse, da pride k nam z roko. Alkohol ali ne. Kaj bodo njegovi volji O katerih so poročali: 1. Blanche 2. Daisy 3. Zrakomlat Peščenko
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:41:42
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:42:23
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu. Kje si pa peščenko najdla? Uppps sem blond
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:43:35
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 3. Zrakomlat Peščenko Zdaj pa vem zakaj se nočeš poročit... Jaz se tud ne bi na tvojem mestu. Kje si pa peščenko najdla? Sanders (to pri meni vztraja)=peščenko (simultani prevod).
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?