netka34
|
netka saj bo važno, da rastejo in kot je meni rekel Zorn, da jih spravimo do prave velikosti tudi, če bolj počasi, bodo pa bolj kvalitetne ... kaj a maš novo frizurco ... škoda, ker te ne bom videla ... Ja Sapi dragica, ja pa sej ni nujno, d se ne bova kje vidle...bogve kako meni pade punkcija pa et.... WP, super je nč ne jamri, ne bodi kukr jst! Morulce so lih tko fajn, edin se loh kak dan kasnej ugnezdi. Zato pa počivaj 300/h!! A kej vemo o Konini??? Aha, sm lih prebrala. No, to je pa še boljš! Hitrejše okrevanje po porodu! Bravo mulca!! O, Miška, tle pa je OB fuuul luškan...si kar predstavljam, kako sem tm nekje zadi js, k sva se lihkar zbudila... Želvička, ne jezi se, raaabm nujno za folikle!! Sej ga ne znucam preveč!! K zej me boli, pa ne morm bit strastna.... No prow , zarja, če maš lih voljo, zej sm se spomnla...enga đonija deepa, pliiiiiis!!! Pozdravček objemček tudi vsem neomenjenim, d ne bo kake zamere...