Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

!
 ! 

V MB v hipermarketu mi je celo prodajalka povedala, da jih sploh več ne bo, da bodo menda tistim, ki še niso dobili krožnikov v zameno za to ponudili kozarce - kelihe za vino. Tak da sem dala št. in sem si zdaj pač šla po te kozarce (ker je te akcije menda jutri konec in sem se že naveličala letati po trgovinah) . Morem rečt, da so res zelo lepi ampak kaj ko sem si ravno kozarce nabavila pred slabim mesecem!
  V MB v hipermarketu mi je celo prodajalka povedala, da jih sploh več ne bo, da bodo menda tistim, ki še niso dobili krožnikov v zameno za to ponudili kozarce - kelihe za vino. Tak da sem dala št. in sem si zdaj pač šla po te kozarce (ker je te akcije menda jutri konec in sem se že naveličala letati po trgovinah) . Morem rečt, da so res zelo lepi ampak kaj ko sem si ravno kozarce nabavila pred slabim mesecem!  : imam 8 kozarcev za vino in bi jih menjala za krožnike, če je katera za se naj oglasi.
  : imam 8 kozarcev za vino in bi jih menjala za krožnike, če je katera za se naj oglasi.