Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... drugače pa mi je vse preveliko, na otroških oddelkih tega ni, rabljenega nočem, ker je, kot ti praviš, raztegnjen in ponošen... ni šans... pa plašči... vsi so očitno narejeni za ženske, višje od 175 cm... jaz sem nekje cca. 165 cm in plašča zame enostavno ni... lahko ga kupim, ampak ga bom vlekla po tleh... saj obujem petke, ja, ampak ravno 15-cm za vsakdan pa ne... imam čisto rada svoje noge, dokler mi služijo, pa čeprav niso manekenske 
Ne maram šopingat. Sem letos bila z enimi frendicami v tujini, ki se vsaka čist na svojo foro drugače oblačijo kot jaz, pa so mi takole nosile v kabino svega i svašta, kar sicer nikdar ne bi nase zvlekla, pa je bilo ful fajn. Se moram drugič vsaj takole organizirat, samo kaj ko nobena nima glih ne vem kolk cajta takole med letom....
. me kr mori že....