Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
IN SANJE(1)
. VELIKOKRAT SE SPRAŠUJEM, KDAJ JE TISTI PRAVI ČAS, DA PRIŠNEŠ OTROKA UČITI KOT NA PRIMER ŠTETI IN PISATI. MORAM POVEDATI, DA OBE HODIJO V VRTEC IN DA JE SPLOH JULIJA OTROK, KI IMA RADA RED. PA ME ZANIMA KDAJ STE VE PRIČELE S TEM? KAKŠEN JE BIL ODZIV NA VAŠO POTEZO?

čeprav ji nisem nikoli rekla sedaj pa moraš šteti. in tudi pod naloge sem potegnila z ringaraje - otroški kotiček- naloge od 3-4 let in jih prav rada rešuje. povezuje dele živali ali pa kakšna zaporedja. je sploh ne silim. s tem kdaj pričeti otroka učiti sem mislila bol na te svari ne pa na "šolsko učenje".
je pa tudi v vrtcu in se tam že marsikaj nauči tako skozi igro, ker je v skupini s 4 do 5 letniki in je kar na njihovi rezini
jaz pa jo doma po naročilo oziroma predlogu vzgojiteljice dam kake "naloge" kot so na netu, in osebno mislim da ni s tem nič narobe ker ona sama pride k meni in reče da bi se rada učila tako kot teta Maja in ati.