Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: II pričakujemo decembra :) 30.12.2008 10:47:01
dini
Ojla punce, čestitam tudi jst usem , za tiste ki vas je pa grdoba obiskala pa pošiljam ful optimizma. Jst sm čist ven padla s tega in ne mislm nč na te znake, niti
RE: II pričakujemo decembra :) 30.12.2008 13:35:58
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25 Skratka, moja tetka kot sem rekla se je prikazala 24-ga sredi dneva. In je trajala 2 dni... Tko da ne sam da je zamujala 11 dni, po se je tut neverjetno hitr poslovila...
Tejchy, moja tetka pa je bila na obisku celo samo 1 dan in še to je bila zelo švoh (še nikoli do zdaj ni bila tako šibka). Potem pa je bilo samo par rdečih pikic na vložku še kakšnih tri dni. Zamujala pa je 3 do 7 dni. Sem kar žalostna, ker vem, da to pomeni, da je bila sluznica zelo tanka. In če je zelo tanka, le kam naj se potem vgnezdi pikica
Samo s takšnim mišljenjem ne pridemo nikamor... razen da si rušimo notranji mir. Moja največja novoletna želja je, da ohranim notranji mir in spokojnost, neodvisno od česarkoli mi življenje nakloni. Pač, ne želim prav ničesar "zahtevati" od življenja in bit srečna s tem, kar imam oziroma nimam. Skratka, tukaj in zdaj. Tudi ostalim na svetu seveda želim isto.
Bodi dobro, draga Tejchy, in naj se svet zate zavrti v tako smer, ki jo boš znal razumeti in sprejemati
RE: II pričakujemo decembra :) 30.12.2008 13:41:50
giotti
Tane, naredi Clear Blue, ki je jasen in nedvoumen. In naj bo jasen plus. Mislim nate in upam zate...
Crvicek, zdaj si se že pobrala in nabiraš nove moči za nove poti. Naj bodo te poti manj strme in z manj ovirami v naslednjem letu. Vse dobro tudi tebi.
Dini, mislim, da si nam 27.12. nekaj namignila, da je bil to tvoj dan. A je bil rojstni dan? Vse dobro ti želim. Naj se ti vse pozitivne želje uresničijo, ostale pa naj gredo stran. A big hug for you
In vsem na svetu, naj najdejo notranji mir in spokojnost
RE: II pričakujemo decembra :) 30.12.2008 13:50:05
Tejchy25
giotty: hvala k sočustvuješ:)
Sicer pa moja tetka niti ni bla šibka, pa še nikol ni bla taka kot tokrat...so bili veliki kosi (lahko rečem kr plahtice) sluznice, recimo v velikosti okrog 2 x 2 cm, in jih je blo kr nekej...kej tekga še ni blo nikol, ne vem, koko nj si to razlagam...?!?
RE: II pričakujemo decembra :) 30.12.2008 13:58:01
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25
koko nj si to razlagam...?!?
Ne razlagaj si. Pozabi čimprej in pojdi dalje. Poglej sonček na nebu in bele oblake. Pozdravi drevesa v gozdu in jih objami... Kar je bilo, je bilo. Tega več ni in te naj ne zanima.
RE: II pričakujemo decembra :) 30.12.2008 15:33:59
kalaxy
Živjo punce,
tudi jaz vas obveščam, da me je obiskala točno kot urca in me spet totalno sesula. Smo bli na smučanju, zato se vam bolj pozno oglašam. Čestitke vsem srečkam in vsem, ki vas je obiskala. Gremo naprej.
RE: II pričakujemo decembra :) 30.12.2008 17:46:13
tane
ah... sem ravnokar delala First sign in je bil jasen -, imam doma še CB, ki sem ga mislila delat jutri zjutraj ampak je bil tak jasen rezultat, da ga bom verjetno kar za naslednjič imela.
RE: II pričakujemo decembra :) 30.12.2008 17:54:34
S*
Tane moja, en topel, velik . Počakaj še nekaj časa, mogoče pa si bila le prezgodnja. Če pa se vseeno prikaže , ne obupaj, se bomo skupaj borile v letu 2009 in slej kot prej bo tudi nama uspelo.
RE: II pričakujemo decembra :) 30.12.2008 18:04:01
tane
S*, hvala...še vedno čakam na nov zagon...spermiogram, posvet pri kakem drugem G-ju, morda res jemanje progesterona kar mi je svetoval Pušenjak...ne vem vse mi gre že tako na živce...pa saj vem jamranje nima smisla, spet v nov boj ni druge, pa upam, da bo leto 2009 končno naše leto.
RE: II pričakujemo decembra :) 30.12.2008 18:47:09
tane
sonček, ja saj vem dokler ne pride je še upanje, bomo videli. ampak zanimivo, nekaj mesecev nazaj sem delala test bc mini nekaj dni pred M, pokazal rahel , potem čez dva dni spet test in najprej - po nekaj urah vzela iz smeti in +, prejšnji mesec pa delala CB in je bil še naslednji dan -, no, tokrat tudi še vedno -, me zanima če je takrat mogoče res kaj bilo pa je šlo...
dini: Vidim, da si imela RD, VSE NAJBOLJŠE in naj se ti izpolni največja želja...vse vemo katera je to
RE: II pričakujemo decembra :) 31.12.2008 10:00:14
Anonimen
ojla! vsem želim ploden,vesel in zdravo novo leto in naj se vam izpolnejo vse skrite in ne skrite želje!!! Tanči ne obupat mogoče si bila res prehitra k nekatere majo kljub nosečnosti tok nizek tist hormon da gatest še ne zazna tko da ne obupaj Dini tudi jaz se pridružujem čestitkam sam a sm jaz mogoče spregledala da maš 27. rd? anyway upam da si ga lepo praznovala.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?