Matejčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek IZVIRNO SPOROČILO: Inana Hvala Pravoda, ta mesec je bil zelo čuden ... ovulacijo bi morala imet že pred enim tednom, pa se mi zdi, da sem jo imela šele včeraj oz. danes - glede na izcedek ... ja, res čudno. Bomo videli, kdaj pride ... Ja, na začetku misliš, da bo kar prvi mesec, ane? Potem pa kar ni in ni ... Načloma naj bi bila oba okej, ampak prime se pa ne Ko dobim ta mesec, kličem G za pregled in napotnico za naprej ... Tale cikel je res čuden, zato tudi nimam kašnega hudega upanja na , čeprav smo bili pridni ... pa itak smo vsak mesec bolj ali manj ... nimava prehudih problemov s tem ... Ja, ura je cajt, bo treba it ajat ... čeprov meni ni problem bit do polnoči, enih, ko pa je treba zjutri vstat je pa kriza . Nočko! ... joj kako te razumem. Tudi midva delava na že 2 leti, čeprav je to en 10. ciklus. Lani mi je uspelo zanositi, ma je sledil ss. Nato sem imela operacijo pregrade. Tako sva odločena, da greva konec januarja v neplodnostno, ker če je karkoli narobe, je boljše ukrepati čimprej, ker naša leta bežijo. Je bil pa moj med tem časom na samoplačniškem spermiogramu in je z njegove strani vse ok. Tudi moja G pravi da je z nama vse ok in da je pri nama vzrok prevelika želja in psiha. Upam, da nam uspe čimprej! Kolko pa stane samoplačniški spermiogram?