giotti
|
Joj, Dini, prav ne zavidam ti tvojega stanja. Po KT zna bit res vse pomešano in če jemlješ tablete za ureditev M je okej, takoj ko jih prenehaš pa se lahko spet pobrka. No, to sem prebrala od punc tukaj gor, sama nimam izkušenj s tem. Čeprav Pušenjak pravi, da do treh mesecev odsotnosti M ni treba h ginekologu, pa je stvar drugačna, če delaš bejbika. V tvojem primeru pa ne moreš kar čakati, da se bo samo od sebe porihtalo, ker ni nujno, da se bo. Tako da se kar počasi naroči h G. Saj veš, preden prideš na vrsto, bo itak cel mesec ali več mimo. Pri meni je situacija dokaj zanimiva. M še ni, sem pa že 28. dan. Ponavadi me obišče 27. dan. Če bi ta mesec ratalo, bi bil pa res pravi čudež. Ker ta mesec sva pa res samo enkrat in to precej pozno v ciklu in totalno, totalno brez pričakovaj. S testom bom vsekakor počakala do dne najdaljšega cikla plus 1 dan, ki je bil v zadnje pol leta dvakrat na 30 dni. Torej pred sredo nimam kaj iskati v lekarni. Vsekakor pa pripisujem to zamudo, če se temu sploh čahko tako reče, bolj intenzivnemu mesecu, kar se tiče zdravljenja mojih zob, kot pa možnosti, da sem . Kar je super, ker se mi potem prav nič ne mudi s testkom in tudi pričakovanja hvala bogu nimam. Sem se pa vsekakor včeraj, pa tudi danes, okrog petih zjutaj prebudila in šla na WC čekirat. Kajti najraje pride v zgodnjih jutranjih urah. Zdaj jo pričakujem čez približno 12 ur. Ne morem si pomagat, da je ne čakam. Tako sem sprogramirana v glavi in tega programa ne znam popravit Čuvajte se, naj plusi snežijo.
|