|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ftalati v igrači Fun Squirters znamke Nuby 29.10.2008 11:35:17
|
|
|
|
temboli1
|
Čisto sem zgrožena, šele danes sem prebrala tole: Ftalati v igrači Fun Squirters znamke Nuby [/link] [link=http://www.zps.si/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=1293&itemid=352] ponedeljek, 09. junij 2008 Zdravstveni inšpektorat RS so prek sistema RAPEX obvestili o zdravju nevarni igrači znamke Nuby. Igrača, ki je bila v prodaji tudi pri nas, vsebuje ftalate v koncentracijah, ki so večje od dovoljenih in lahko pomenijo tveganje za zdravje otrok. Igračo so prodajali v trgovinah Baby Center. Podatki o izdelku Kategorija izdelka: igrače Ime izdelka: Fun squirters Blagovna znamka: Nuby Koda izdelka: 0 48526 06022 1 Uvoznik/distributer: Baby Center d.o.o. Letališka cesta 3c, Ljubljana Izvor/poreklo: Kitajska Ukrep Uvoznik /distributer izdelkov je po prejemu obvestila o neskladnosti z varnostnimi zahtevami takoj izvedel umik in odpoklic izdelkov. Potrošnikom, ki so omenjene izdelke že kupili, svetujejo, da jih ne uporabljajo in naj jih vrnejo prodajalcu. ZPS svetuje: Igračo umaknite iz dosega otroških rok. Vrnite jo v trgovino, pravico imate do povračila kupnine. ____________________________________________ Moja punca je pa tele tri igračke za v vodo še prav rada grizla. Porkamadona sem jezna. Pa kaj naj jih vračam v trgovino, nimam več računa, to sem že ne vem kdaj kupila. Pa kaj to, najbrž sem že škodovala s temi ftalatnimi igračami svojemu otroku.
< Sporočilo je popravil shorty -- 29.10.2008 19:16:40 >
|
|
|
|
|
RE: Ftalati v igrači Fun Squirters znamke Nuby 29.10.2008 11:55:37
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Kopanje.
пеперутка16
Koliko pogosto kopate dojenčka (ne novorojenčka)?