Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pa kolk so naši malčki že zrasli in to sami krasni angelčki. po srečanju je tjaša koma zaspala v avtu na poti domov in spanec kar zavlekla, tako da smo komaj ujeli popoldansko kosilo. smo pa šli jest z mojim dedkom in babico in naša pikica, ki je bila včasih vzoren otrok za po restavracijah, se je izkazala za pravega hudička. ves čas je vstajala v trip trapu, seveda je hotla prešprintat celo šestico, pol se je jezila, ker ji nismo pustili na potep in se začela plaziti okoli sosednjih miz. ejejej, kolko me je zmatrala. nujno moram pripravit torbo z namiznimi igračami za takšne primere...

.
, danes sem začela mal dilat za domov,...Žan je bolje...sicer je tečko na kvadrat, se je pa danes prvič posmejal, pa hodit je začel. Prejšnje dni niti sedeti ni mogel....Mi je pediater obljubil, da ga bo zvečer še enkrat prišel gledat, pa da če bo vse ok, naju bo spustil domov. Jaz sem že ful naveličana biti tukaj....so pa ful prijazni, imava ful prostorno sobo, TV, internet se mal švercam,....pa še vedno tuga
mamica ti pa z njim