oktoberka
|
Mene tud moti k mi govorijo zdej pa še enega . Bova že midva se odločila, če bova mela sploh še kakšnega (sj itak da si ga želiva), sam to je najina stvar!!!!! Če bo pa fantek je pa itak 50posto verjetnosti da bo, pa 50 da ne bo! Tko da ne vem kaj težijo! Ditta iskrene čestitke!!! A je bla kakšna luna zdej v tem času, al kako to, da ste se vse splašile zdej rojevat? Vam vreme ustreza, a? Da ni prevroče. Kasija, js sm bla tud zanč 2 dni sama doma, pa brez kakršne koli pomoči, ker sta in tašča in moja mami na morju... Ampak smo se imele babnčice prav luštno in sem bla ful vesela da sem lahko sama z njima.. Pa še Zarje nisem v vrtec peljala, ampka je bila z mano doma. Na koncu ko je Miha prišel, sem bila prav ponosna nase, da mi je uspelo brez večjih problemov vse uskladit. Mi gremo pa danes pop na morje za čez vikend.. Upam da bo vsaj tok vreme zdržal, da bomo lahko na sprehode hodili.. Dobila sem bone za Baby center za 105eur, pa me zanima, če ima katera namen kej kupit tam, da bi zamenjala bone za denar? A je še kateri ta nov način na rr beden? Js se čist nč več ne znajdem in sploh ne znam odpret vseh forumov.. Kva so to sploh spreminjal? Prej je blo ful fino... Kasija in Mišk a sta že kej kg zgubili? Kako vama gre? Koliko sta se zredili med nosečnostjo? Koliko manj sta imeli ko sta prišli domov? Malo me zanima, da vidim kako dojenje vpliva na težo. Jaz sem se med nosečnostjo zredila 10kg in sem imela 73kg. Ko sem prišla iz p, sem tehtala 67. Zdaj, 2 meseca od poroda imam 60,5kg. Moram pa prit na 55kg. Ko sem z Zarjo zanosila sem jih imela 58. Ampak sem mela že takrat preveč... Upam da mi bo uspelo priti na željeno težo.... Sploh med dojenjem. Kakošne izkušnje ste imele ostale oktoberke z dojenjem in izgubo teže zaradi dojenja? A so vam šle kg res dol zarad dojenja, al ne? Prosim za kakšne komentarije! Zdej pa šibam, Ajda je lačna.. Lp