pingi
|
Hej dekleta! Se oglašam po doolgem času. Ti ti, lenoba, a ne. Jah, sem še kar v enem kosu in to zelo konkretnem kosu Sem bila sicer prejšnjo sredo že poslana v P, ker je mali na CTG-ju pulz skakal od 150 do 200, ampak je bil to očitno samo učinek pravega čaja. Mi je sam Pušenjak požegnal odhod domov Drugače sem pa čist navdušena, kako vaši malčki in malčice že obvladujejo lulanje in kakanje. Pri nas je bolj kot ne tema na tem področju, pa še ne da se mi s tem trebuhom 5x v eni uri brisat lulanja po tleh Kakšen nasvet bi bil zelo dobrodošel Tudi dudo še ima za spat, tako da smo zgleda čist out. Je pa brez problema zamenjal posteljico za svojo novo veliko posteljo (90x200). Na večjem dopustu po Grčiji nismo bili, razen po par dni v Trenti in Bohinju, kjer smo kampirali. Je bilo prav fajn, ker ni bilo tako peklensko vroče. Kar se tiče srečanja, sem vedno za, vendar ne morem obljubit, da bomo prišli (odvisno od situacije) Je bilo pa pri nas doma zadnje čase zelo težko obdobje, ker je tastu (živimo v isti hiši) bolezen vedno bolj oteževala življenje (rak) in je bilo za vse zelo težko. No, danes ponoči je umrl, k sreči dokaj mirno. Kako se življenje in smrt kruto prepletata; kot bi eden umrl zato, da naredi prostor za novorojenega. Je pa v veselem pričakovanju tudi svakova žena (moja soiimenjakinja in sopriimenjakinja) s katero sva se vedno hecali, da bova skupaj noseči. In zdaj bova nekaj časa celo res Lepo vas je prebrat, še lepše bi vas bilo videti v živo. Če je katera za kakšno mini srečanje v Lj., po možnosti dopoldne, bova z Jakatom vesela družbe. Sem pa tudi za kakšno solo žensko varianto Miska1, čestitke za in vse dobro v nosečnosti. Vama je pa hitro uspelo Toliko iz naših logov. Ob priliki pa naložim še kakšno slikco iz dopusta (če ne grem prej rodit ) Lepo se imejte in uživajte na dopustih ali pa zgolj doma v družbi vaših najljubših!
|