Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
tako skrivajo svoje bušije in nobena noče dat fotke gor .....meni pa je to tako lepo videt
. Pa bolj kot čekiram, več jih poznam... sem se tako ustrašla, da sem takoj deaktivirala račun
. Ker sta poskusila res čisto vse, kar se ne sme: rofkala računalnik, nategovala zajle in vrvice pri žaluzijah, se igrala z gumbi na TV in DVD-ju, brskala po smeteh, en je kakal v hlače, drugi pacal s hrano ... in še in še v neskončnost. Upam, da vpliva še luna in da bo do jutri popustila. Imam dopust, ker nimam varstva za čvergija.
nosni aspirator- imamo dva in sicer
. Mame z več izkušnjami - a je to normalno, da ga je "minilo"?
je imel ponoči spet krizo z vročino, ki se je gibala od 38 do 39,4 pa spet do 38,5 in tako naprej....sumim, da sem ga okužila jaz
Kaj naj naredim? Ker so mi šli vedno taki pretepaški otroci na živce, sedaj bom pa sama takega vrageca imela! Sej zraven se pa tko veselo smeji, ko katerega tolče po glavi!!!
.