micla
|
Ojoj......kaj to berem, bogi bolančki. Sm lih kar prelistala časopis, ko sem si šla po kafečke dol v bar (ja, imam privat kafeterijo 5m od doma - fajn ne?) in sem samo vidla naslov, GRIPA, letos že zgodaj...al neki takega in sem samo pograbla kapučin in pozdravla kelnarco, ker zdej pa res nimam časa bit bolana. Že tko se bojim, k moj jamra, da ga bolijo vse kosti. No, upam, da je samo od utrujenosti in da ima samo navaden prehlad, ker gripe pa res ne bi zdej. Vsaj še do konc mesca naj počaka, da končam s pisarijo. Bi blo fajn, če bi se dalo tko zdilat. pandica......upam, da zrihtate danes pri P. Kaj pa če ima mogoče šesto....moja je imela tudi ful visoko vročino takrat do 39,5 in je bla tudi out, samo spala. Pol pa itak tretji dan, kot da bi odrezal z vročino in vse polno pik. sanwebdra......fajn, da vsaj neki imaš. Ma sej če samo pripravljaš stvari za rač. servis, boš že hitro prišla noter. Jst sm tudi enkrat to delala, pa ker sm mela tudi šefa, ki je mel še manj čistih kot jst glede tega, sem pol kar servis non stop gnjavla, dokler nisem poštekala, kaj vse je treba in kako. Upam, da ti uspe. majoli in drugi bolančki..........za vas: Vas pozdravljam....se grem zabubit v knjige. Pošiljam sonček, če ga kje nimate.