Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
se pridružuje še ena štajerka. Novega člana
pa pričakujemo enkrat septembra, tako da se bom pridružila Pingi na forumu v pričkovanju. Ker me je že par dni čudno bolelo sem včeraj šla še k G in videla že tudi srček, kako bije.

gledala tisti dnevnik,ko so imeli v delu firmo tvojega in me je on spomnil,da tam dela tvoj......no super da je vse ok
,jaz bi še samo spala .....saj vse naredim ni frke ,samo vedno ko lahko grem z malecko spat -če sva le doma ,zvečer pa ob 22h umrem .......ne gledam niti tv več, pol ure plafon pa že spim,se počutim kot da mi prav vse sprazni baterije .....bo boljše menda
Julija spi, mami pa na čvek z babami.
Je spet ena izmed v Nemčiji živelih prijateljic v MB, pa se dobimo. Lepo čvekajte!
jovo na novo...
Na srečo je bil njen očka že doma (drugač sem bila cel teden sama z njo) in jo je ful potolažil. Jaz bi ji sicer za tolažbo dala čokolado, ki jo drugače vidi samo pri babici, pa mi ni pustil. Pol jo je pa kar sam pomiril
za Tjaško! Očitno je napočil čas, ko bodo na vrsti razne buške, prve kapljice krvi,... Tudi pri naši gospe previdni samo čakam kdaj bo kej.