Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

se zgražala , da kako bomo lahko imeli muco in otroka v istem satnovanju. Da mačka spušča dlake, da otrok jih bo jedu in postal alergičen na vse možno...... Pa da če ne odmaknemo mačke, da ona ne bo prihajala na obisk...škoda da se tega ne drži
ni bilo nobene panike. En drugega nista šmirglala. Zdaj pa, ko je tamala stara 9m, pa je treba edino paziti, da ju ne pustiš same, ker ona je nad njim čisto navdušena in bi ga božala, ljubčkala in raje ne bi vidla kako bo maček na to reagiral. Ljubosumja ne kaže nobenega. Po moje je ta problem predvsem pri pseh, ne toliko pri mačkah. Ker pes se na človeka naveže, maček pa bolj na prostor.
ce bi zival ogrozala otrokovo zdravje,...pa ne dalec do mame, tasce, da je v blizini
. sploh si nemorem predstavljat da bi mela kaj takega v stanovanju .nikakor ne moreš primerjat svojega otroka z živalmi.mislim halooo
ker smo ze dve pol....
zelo lepo od tebe da si označla ljudi ki imajo živali (s sabo vred) za nehigienska praseta..samo ne piši in ne obtožuj mene da sem jaz to izjavla ker ni res!!!