Naty*
|
Jutro! Sm hotla kej več, pa mam alarm... ss Žan je bil zadnjič preveč pri Manci, danes je že ob 5.40 delal dežeka, čist me je popljuval, natepel, pogovarjal se je tolk naglas, da sva se oba z Juretom ful smejala. Pol je pa HB Jure vstal z njim, pa sm js še mal dremala... Zdej te pa čiiiist razumem! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: pohvala tvojmu . Ja včasih pa res paše, da se tudi oni vključijo malo bolj konkretno v vsakdan. Naš že služi današnjo kazen Kak stolček pa imaš??? Jaz sem nad likanjem obupala, sem preveč zmatrana. Grem malemu naštimat večerjo, pa da vidmo, če se bo javila še kaka junakinaja za čvek Ja no sej morm priznat, da čez vikende kr pretežno on kuha , ampak kakorkol že, se je pa včeri še ekstra izkazal . Pa itak da paše!!! A tvoj ma pa zdej tlako, hja si je že zaslužu, tud to je treba ! Stolček je pa bby, sej bom pol eno slikco prpopala gor, ful je luštkan . valentina za Matevža! IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste nataknile zimske škorenjčke na avto ? Naš jih je mel že čez poletje gor . Pa ne spet s pralinami!!!!! tally bo edina tvojmu dala čepke za ušesa ! IZVIRNO SPOROČILO: Katina Naty, bravo za . Me prav veseli, da kakšna tudi pohvali svojega Ja sej veš kake smo, se mi včasih zdi, da znamo povedat sam tist, kar je slabega. Pa jih je včasih tud pohvalt treba . A prideš na čvek drug teden?