|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
5.12.2008 22:23:48   
miska73
Piki a ti si pa taki bogec. Upam, da se čim prej pocajtaš. Pa sej zdej ko bo dragi spet doma, boš takoj spet zdrava.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
5.12.2008 23:14:14   
ledenka
sem nazaj iz šopinga... vse dobre želje so splavale po vodi user posted image user posted image user posted image  sem pa dobila 2 čudoviti jopici (sicer za nenoseče stanje, ampak nosit ju bom kar začela user posted image ). žal sta bili malce dragi... ampak bomo preživeli user posted image  zdaj rabim samo še enih par majc za zraven user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
6.12.2008 7:45:24   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Piki a ti si pa taki bogec. Upam, da se čim prej pocajtaš. Pa sej zdej ko bo dragi spet doma, boš takoj spet zdrava.

jaaa sm ja ... a me prides ti cartat do 15:00 user posted image user posted image  k itak spim bl sboh k tzko diham..user posted image zjutri mi je pa se slabo.. jao jao

ja moj je ze na poti od 4:00user posted image user posted image user posted image

velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lepo voznjo

pa ti miska? si se kej posladkala za miklavza, al samo nagledala tistga hottish :) bozzzziiiiiccckkaaauser posted image user posted image

ti, kdaj bo pa zame kej plaza padla? si se polenila..pa lih zdej k je tok mrzluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
6.12.2008 7:49:13   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem nazaj iz šopinga... vse dobre želje so splavale po vodi user posted image user posted image user posted image  sem pa dobila 2 čudoviti jopici (sicer za nenoseče stanje, ampak nosit ju bom kar začela user posted image ). žal sta bili malce dragi... ampak bomo preživeli user posted image  zdaj rabim samo še enih par majc za zraven user posted image  

ajsiii jeeej za jopce..pa sej itak se nimas taaaazzga trebuscka tko d kmot nosis..kaksne pa so? a a a?
teb bi ful tuuunniikkkee pasale.. te ze kr vidm.. crne hlacke (al pa ktere druge barve) pa kaksno lepo tuniko..pod tuniko pa tvoj sexy trebuscek (pa jeeeej jz sm ga pa bozalauser posted image user posted image ...kok sm zdej vazna)user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
6.12.2008 7:50:17   
pikicao.
u pa se neki tud vi2 murki pa spelki bi mi lahko slikice poslale d vidim kaksne ste user posted image user posted image user posted image  ... mal me firbec matra k za druge zdej skor vse vem, razn jazziii..a ne jazzi user posted image user posted image user posted image

aja pa aquuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiii moja kje siiiiiiii, a vidis jz ze vsa pridkana tuki nate cakam, pa hocem bit z mislimi drugje k drgac skoz na mojga pa na njegovo voznjo tuhtamuser posted image

aquaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 6.12.2008 7:51:30 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
6.12.2008 8:09:51   
pikicao.
aja se* se 7x spimooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
6.12.2008 8:19:37   
Serendipity

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

aja se* se 7x spimooouser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Jupi! upam, samo da bodo boljše noči kot je bila današnja - sredi noči cca dve uri nisem nič spala in same neumnosti so mi hodile po glavi... user posted image  Špikalo me je pa tako, da sem bila 100% da dobim nezaželjen obisk tečnobe z imenom M user posted image . Na srečo je še belina....
da ne pozabim - danes dobiš rož'co, ker objemčeka dobiš od svojega lubega: user posted image user posted image  user posted image  hehehe - a te medi še Love you ma gor...ha ha ha. Hm, mi nekaj na BI se kolca? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 6.12.2008 8:22:00 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
6.12.2008 8:33:24   
spps
morgen pricipeseuser posted image
kaj boste počele danes?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
6.12.2008 8:34:49   
pikicao.
hihihihi se* ti me pa nasmejes..ti moja bizonka user posted image user posted image user posted image

ma psiha dela cudeze, sej ves.. verjamem pa d jje tezko zaspat pa splph spat k neki prcakujes..k majhni otroci k smo komaj cakali d gremo na morjeuser posted image user posted image .. bos vidla se* vse se bo lepo izteklo..
kaj boste pocele dons?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
6.12.2008 8:36:12   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kaj boste počele danes?

hihih mi2 sva pa prnblizn isto napisale user posted image user posted image user posted image
jz bom cakala d moj pride user posted image user posted image user posted image ... pol pa ga dam najprej pod tus.. pol pa mutiram v CLOVEK KLOPA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
6.12.2008 8:38:38   
spps

kaj boste počele danes?

hihih mi2 sva pa prnblizn isto napisale user posted image user posted image user posted image
jz bom cakala d moj pride user posted image user posted image user posted image ... pol pa ga dam najprej pod tus.. pol pa mutiram v CLOVEK KLOPA user posted image user posted image user posted image user posted image
a danes že pride?pšol pa ni čudn ,da že tolk ritaš s svojo ritkouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
6.12.2008 8:42:52   
pikicao.
Ja danesuser posted image user posted image user posted image user posted image
sej sm tko vesela..sam k nimam energije d bi to pokazala...

pa ti nosecka, kaj bos ti pocela?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
6.12.2008 8:48:50   
spps

Ja danesuser posted image user posted image user posted image user posted image
sej sm tko vesela..sam k nimam energije d bi to pokazala...

pa ti nosecka, kaj bos ti pocela?

boš vidla.da ko pride domov,da boš imela energije tolk.kot jedrska tovarnauser posted image user posted image

zdajle si moram do pošte zrihtat prevoz,da si grem iskat odgovor od komisije-da vidim,če so mi podaljšali bolniško al neuser posted image  potem se grem učit,pa mal kuhat in pospravit,pa ,mal počivat,pa se spet učituser posted image user posted image user posted image

imam v ponedeljek dva izpita,špa še nisem nič bila pridnauser posted image user posted image no.čist enmičkenouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
6.12.2008 9:02:52   
pikicao.
ja kr pejt se ucit.. bos pol se bolj ponosna naseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
6.12.2008 9:04:43   
aqua77
Jutrčka!!!!!!

Ajsi ma pa sex, hot, vročo novo oblekico!!!! Bravo Ajsi, mi je zeloooooo všeč!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikec moj morgen še tebi!!! Tvoj pa danes že pride v tvoj objemček!!! IIIIIIII, ke lepoooooooo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kake sexi božičke smo dobile gor!!!! Jaz sem bla fejst pridna, ne vem še za kerga se bom odločla.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Murki, naslednjič je tudi tvoja udeležba na srečanju obvezna, pa špelkina, pa od naše sexi turšice Se*, pa jazzzika, pa vse ostale pupike moje!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
6.12.2008 9:05:30   
spps

ja kr pejt se ucit.. bos pol se bolj ponosna naseuser posted image user posted image user posted image
točno takouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
6.12.2008 9:05:55   
aqua77
Kje je pa naša oktavija????? user posted image user posted image user posted image user posted image  A kdo ve, kaj se z njo dogaja???? Jo že nekaj časa pogrešam!!!!!!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
6.12.2008 9:07:28   
pikicao.
aqua se je pa zbudila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  go aqua, go aqua, go aqua.... to govorim z mojo sarmantno stimo user posted image user posted image user posted image
pol si morm pa zajblj nrdit d mal grgram fuuuuuuuuuuuuuuujjjj kok jz zajbla ne maramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aqui kaksno je stanje na morju?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
6.12.2008 9:09:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Kje je pa naša oktavija????? user posted image user posted image user posted image user posted image  A kdo ve, kaj se z njo dogaja???? Jo že nekaj časa pogrešam!!!!!!!
zadnjič enkrat se je sam javila in napisala,da doma tonejo vedno globljeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
6.12.2008 9:09:50   
aqua77

aqua se je pa zbudila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  go aqua, go aqua, go aqua.... to govorim z mojo sarmantno stimo user posted image user posted image user posted image
pol si morm pa zajblj nrdit d mal grgram fuuuuuuuuuuuuuuujjjj kok jz zajbla ne maramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aqui kaksno je stanje na morju?

vroče!!!!!user posted image user posted image user posted image
sem nastavla zvečer!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

temule....
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
6.12.2008 9:11:24   
aqua77

zadnjič enkrat se je sam javila in napisala,da doma tonejo vedno globljeuser posted image

OKTAVIJA DRŽI SE, NE SE DAT!!!!!!! Mi te mamo rade, oglasi se nam kaj!!!!!! Pogrešamo te.......

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
6.12.2008 9:13:47   
pikicao.
aqua jz sm pa misla d temule user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

al pa temule
user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 6.12.2008 9:15:23 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
6.12.2008 9:21:47   
aqua77
Sicer vidim sam prvega, ampak ni panike!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
6.12.2008 9:22:20   
aqua77

Sicer vidim sam prvega, ampak ni panike!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a nima nekam velke joške???? user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
6.12.2008 9:28:14   
pikicao.
ja ma user posted image user posted image  si je dal silikon notuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?