Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 17:56:53
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
lunčka - kosilo je TO, KAR MOJ MOŽ SKUHA, ko pride s službe kak točno se pa do njega (kosila, seveda) pride pa ne vem ...
A je službo menju???? Al si hotla napisat večerjo.
Aham, potem pa res ne vem kaj točno kosilo zaobjema ... Grrr.. pa je avtocesta že fertik, pa še vedno tiči cele dni tam (no, vsaj ta teden, ko je bil ''kuhar'' in ne v labolatoriju beri ni se igral s kamenčki )
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.11.2008 17:59:42 >
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 17:58:50
Serendipity
joj, gigi - ne o kalamarih, se mi že dva dni taaak luštajo ... Samo mora biti pomfri kcoj, te pa si jih raje odmislim in ''grizem korenček'' (zelenjavam) ... no, bolj se z manadarinami nabašem ...
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 17:59:00
LuNa73
lunčka - kosilo je TO, KAR MOJ MOŽ SKUHA, ko pride s službe kak točno se pa do njega (kosila, seveda) pride pa ne vem ...
A je službo menju???? Al si hotla napisat večerjo.
Aham, potem pa res ne vem kaj točno kosilo zaobjema ... Grrr.. pa je avtocesta že fertik, pa še vedno tiči cele dni tam (no, vsja ta teden, ko je bil ''kuhar'' in ne v labolatoriju)
lubica kosilo je od dvanajstih do treh. Pejt pogledat v gostilno do kdaj strežejo kosila in do kdaj malce.
hja, avtocesta je mim... sam ceste pa še vedn delajo ko zmešani....
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 17:59:49
LuNa73
joj, gigi - ne o kalamarih, se mi že dva dni taaak luštajo ... Samo mora biti pomfri kcoj, te pa si jih raje odmislim in ''grizem korenček'' (zelenjavam) ... no, bolj se z manadarinami nabašem ...
evoooooooooooo, je že miška zacoprala te... že ma vpliv na tebe...
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 18:02:13
Serendipity
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 18:03:06
gigi1
He he te je res Miška čist zasekirala
Kalamare na žaru pa lahk ješ. To je celo priporočljivo. Men se tud že od ponedeljka luštajo
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 18:04:45
Serendipity
Midva bova šla k mojim staršem na kosilo - kot vsako leto - bo pa raca / gos (še ne vem) pa pečen piščanec (za neracojede) pa rdeče zelje, mlinci, pa kruhovi cmočki, pa še kako presenečenje se lahko najde. Jaz bom pa skutino pito spekla (upam, da spet ne bo ''čokoladna'' si opomnik narihtam )
Me niso nikol ganl... ampak na prepričevanje kolegov, da morem počas začet jest nekej morskega so mi predlagali kalamareeeeee... so čez dve uri bli vsepovsod drugje, sam v mojem želodcu ne več, ker so sprožili prvi konkreten žolčni napad (bolečine in kozlanje od polnoči do šestih zvečer).... od takrat naprej me kalamariiiiiiiiiiiii zanimajoooooooooo nulaaaaaaa
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 18:14:03
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Lunca kje si pa najdla ta recept od Bibe?
Grem večerjo finiširat bo moj vsak čas doma
Tu na borbi, ene par strani nazaj... drgač un tadrug post pa na kuhajmo skupaj, ko sem jaz prpopala ene par receptov... za sladice, tak da ne hodi tja .
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 18:32:42
beyba
oila punce ne prinašam spanja notri, sam sem tko zamtrana da se mi ne da prav preveč...na hitro sem vas dans sam preletela upam da ne zamerite, vem da ste se nasmejale najokale, jazzika jih je naši živi mal naštela,veliko se je govorilo o hrani, ....
V glavnem....
Se* slikice...ja težko, ker mi javlja napako ko hočem v album limat slikice, sem pa nekaj strani nazaj predno je argojuhica slabo novico sporočila napopala kratek filmček, kako si moja bejba krajša čas....
Živa poslušaj jazziko zakaj smo tukaj pa nas nikar ne zapusti, bomo skupi jokale...
Argojuhica zdej je že vse zatabo in solze tečejo v potokih...izjokaj se potem se pa vrni k nam na borbo ti bomo skupaj pomagale, da boš spet našla moč in motivacijo
Sonček33 lepo si pobarvala sobico...mene še čaka, da eli dokončam sobico sam trenutno ni volje ne energije pa še finančna kriza nas je mal zadela
Lunči lepo da si mela danes več časa za nas in da si bla kr mal z nami...
GIGI drug teden pa testek kaj...Midve z elo mava ravno slikanje kolkov takrat....držim pesti da bo pozitiven...
Ajsika uživa....
Erin in Špelči sta si ne sam plavega zaslužle, črnega pa rdečega tut....
ostalim lep pozdravček objemček...aquica lepo se cajti, biba,skuštrana suzi,....vsem pozdravčke....vse nocečke božite božite.....
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 7.11.2008 19:02:40
spps
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Spps, pa kako hudiča so take stvari možne? Pa saj človek ni identificiran samo z imenom in priimkom, halo? A ko Janez Novak nekaj nardi, potem vseh 20 v SLO s tem imenom in priimkom tožijo, al kako? Pa saj ti si se verjetno to že stokrat vprašala... Ti verjamem, da je ekstra stresno in da je za pošizit. Upam, da se čimprej znebiš teh nadlog.
na osnovi imena in priimka,pridejo,do osebnih podatkov. sam je fora ker obakrat so imeli vse moje podatke,enkrat ni štimala moja telefonska,tokrat pa naslov(kao 2leti nazaj naj bi živela v LJ)