Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:09:26
|
|
|
|
pikicao.
|
jz sm super..mal sm sicer se zmatrana..sm dons mal stnvaje pucala, pa me je prec utrudilo..tko d nism se cist ok..morm pocivat..sam do konc tedna bom pa boljs:) drgace mam pa krce..tko d cakam d pride tetka d lahko G poklicem in se narocim, k morm 11-14 dan pridit tja again
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:13:47
|
|
|
|
spps
|
ojla1 danes sem bila terenska sem morala it kri v CE dat,da dobim drug teden injekcijo v tazadnjo gigi,moje slabosti so občasne-danes sem štaratala do wc-ja z glavo naprej ,ponavad pa me zdela zvečer,ko naša beba postane ornk aktivna in pol ne traja velik,da naredim en giro po wcju piki,si že kaj bolj zdrava? aqui,živa,jazzi ,SE*,ajsi ,miška in vse ostale kako ste mi? aja,glede tistih linkov,ki sem jih včeraj prilepla-sem enega poslušala s slušaaalkami in je še pol ure piskalo v glavi
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:17:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica a nisi prejšnji teden trdila da pride v ponedeljek? Danes je pa sreda...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:18:33
|
|
|
|
aqua77
|
naša piki nam neki noče povedat!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:20:40
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 pikica a nisi prejšnji teden trdila da pride v ponedeljek? Danes je pa sreda... ne 10. naj pride..to je dons..ti si me narobe razumela.. sej mam ze od vceraj krce..tko d se dere ze na ves glas ta tetka
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ja res je ja
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:21:24
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 naša piki nam neki noče povedat!!! ja sem FBI agent delam pod krinko pa v resnici sem moski
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 pikica a nisi prejšnji teden trdila da pride v ponedeljek? Danes je pa sreda... ne 10. naj pride..to je dons..ti si me narobe razumela.. sej mam ze od vceraj krce..tko d se dere ze na ves glas ta tetka Aqua... a se motim da je prejšnji teden govorila da 8. v ponedeljek???
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:22:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 naša piki nam neki noče povedat!!! ja sem FBI agent delam pod krinko pa v resnici sem moski ha ha
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:23:18
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 pikica a nisi prejšnji teden trdila da pride v ponedeljek? Danes je pa sreda... ne 10. naj pride..to je dons..ti si me narobe razumela.. sej mam ze od vceraj krce..tko d se dere ze na ves glas ta tetka Aqua... a se motim da je prejšnji teden govorila da 8. v ponedeljek??? ziva teb so antibiotiki v glavo stopl
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
sem pred minutko pa pol šele prvega vzela.... ne.... mislim da ni to
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:28:34
|
|
|
|
aqua77
|
neki je 8 omenjala.... pa še en pondlek je bil v igri...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:28:57
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 sem pred minutko pa pol šele prvega vzela.... ne.... mislim da ni to jeje, sm sm vam govorila d ne morm met en tedn prej slabosti pa ostalih znakov....k poznam sebe..tko d sm vm rekla d brcate v temo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:29:27
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 neki je 8 omenjala.... pa še en pondlek je bil v igri... lejo k lazeeeeeeeeeee ti bo nos zrastuuuu
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:31:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 neki je 8 omenjala.... pa še en pondlek je bil v igri... lejo k lazeeeeeeeeeee ti bo nos zrastuuuu piki teb pa trebuh
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:34:48
|
|
|
|
pikicao.
|
ja k me napihuje zarad prihajajoce menstreeeeeeeee se mal pa mi bo res k bo kmal bozicna vecerja lejte kdo mene non stop zasleduje sem mu ze rekle d ne morem, sam se ne da..je reku d me hocee
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:37:51
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:38:32
|
|
|
|
pikicao.
|
miska ma noce vec s plazami razvajati se morm sama
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:39:44
|
|
|
|
aqua77
|
evo mam še enga...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:41:04
|
|
|
|
aqua77
|
pa še...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:41:09
|
|
|
|
pikicao.
|
zdle mi pridejo pa neki roleto rihtat..tko d me ne bo..d noute spet rekle d sm noseca k me ni na RR pa aqua hot hot hot..ampak najleps je un k se je dal tetovirat
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:42:29
|
|
|
|
aqua77
|
lepo se mejte, jaz grem pa domov... pa, pa.... pa pridne bit!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 14:51:46
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla čvekiceeee ~ ste malo preveč naklofale, da bi vas zdaj prebirala. Samo *hugs* za vse vas in mi še vedno belino prakticiramo.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 15:11:19
|
|
|
|
beyba
|
Sam na hitro da se pohvalim da je dane Sla pojedla svoj prvi samostojen obrok, ki ni pritekel iz joške je popacala skoraj pol jabolka, korenček in banano pa še full vode je čez spila.... Objemček vsem se* 15 maš testek a ne....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 10.12.2008 15:51:43
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ojla čvekiceeee ~ ste malo preveč naklofale, da bi vas zdaj prebirala. Samo *hugs* za vse vas in mi še vedno belino prakticiramo. kr tko naprej!!!
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?