|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
19.12.2008 11:38:53   
jazzz27
Še to sem pozabila...sovražim peglanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
19.12.2008 11:40:11   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Ajsi a maš ti tud učke naštelane na kratko?user posted image  Ali je kaj drugega?

nič več user posted image  moja dioptrija je bila -8, pa so mi jo z laserjem popravli. takrat so mi tud rekli, da moram nujno rodit s CR, druga opcija bi bila še EA in možno dokončanje z vakumom, pri čemer ne bi smela nepravilno potiskat (karkoli to pomeni). glede na opcije se mi zdi CR še najbolj user-friendly varjanta, tud moja G nima nič proti, rabim pa seveda mnenje okulista.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
19.12.2008 11:43:54   
spps
pa še malo predprazničnega vzdušja,a velja?

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
19.12.2008 11:46:23   
Anonimen
Jazzzi pa sem res spregledala Pikico... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

100000000000x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate ker sem te spregledala...

Kaj pa Se* kaj pravi? Nič ne pride k nam... mene ne mara, ker jo zaslišujem o znakcih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3804
19.12.2008 11:46:32   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ajsi a maš ti tud učke naštelane na kratko?user posted image  Ali je kaj drugega?

nič več user posted image  moja dioptrija je bila -8, pa so mi jo z laserjem popravli. takrat so mi tud rekli, da moram nujno rodit s CR, druga opcija bi bila še EA in možno dokončanje z vakumom, pri čemer ne bi smela nepravilno potiskat (karkoli to pomeni). glede na opcije se mi zdi CR še najbolj user-friendly varjanta, tud moja G nima nič proti, rabim pa seveda mnenje okulista.

Vidiš, meni pa niso sploh šli laserja delat, ker imam še večjo dioptrijo, kot si jo imela ti...pretanka mrežnica, pa še neke spremembe v ozadju...(kar koli to pač je)...se pa bojim CR, ker sem videla že kakšen trebuh lahko rata po CR...neokusno in nelepo...no saj do tam je še kar nekaj....

a bomo kmal kako slikco bušija videle??

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
19.12.2008 11:48:42   
spps

Vidiš, meni pa niso sploh šli laserja delat, ker imam še večjo dioptrijo, kot si jo imela ti...pretanka mrežnica, pa še neke spremembe v ozadju...(kar koli to pač je)...se pa bojim CR, ker sem videla že kakšen trebuh lahko rata po CR...neokusno in nelepo...no saj do tam je še kar nekaj....

a oastale jih kaj limate?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
19.12.2008 11:49:27   
jazzz27
sovražim likalnik, kmh....

živa, ne vem zakaj nič ne pride....bo že sam da mal k sebi pride in da dojame, da je res...user posted image user posted image user posted image

spps...daj jih vpraš, če je tisto med nogami resničnouser posted image user posted image

A katera gre zvečer po LJ mal okol štantov, pa mal lučke pogledat,...??

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
19.12.2008 11:49:39   
Anonimen
Meni se še nič ne pozna... Lahko pošljem svoj debelušni trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3808
19.12.2008 11:50:35   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spps

a oastale jih kaj limate?user posted image user posted image

jaz še nimam kaj dosti pokazat...user posted image user posted image , se mi zdi da je bolj kot ne od hrane napihnjen...user posted image user posted image ...zvečer sem noseča...zjutraj pa neuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
19.12.2008 11:52:31   
Anonimen
A katera gre zvečer po LJ mal okol štantov, pa mal lučke pogledat,...??

Jaz sem bla takrat z Borkami, kasneje pa ne več... Mislim da tudi ne bom več šla... Čeprav nebi blo slabo user posted image user posted image user posted image

A ti boš šla kaj? A si Ljubljančanka?

Pa vrzi to peglo čez okno... Kaj te nervira tam... Mislim s kje se je vzela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3810
19.12.2008 11:52:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ja zgleda Jazzika ja... Sem prebrala ja in se NE strinjam z vami user posted image user posted image user posted image   PO moje mi manjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   heheheheheh

čeprov sva včeraj z dragim, ampak prej dolgo nisva... Najprej angina, pol pa še nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Saj lahko a ne?

ne bom pametovala ,a vsi svetujjo da do prvega pregleda ni pametnouser posted image ta je pa iz ameriški supermodel,tudi meni je nora,aqua77:sexi siiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
19.12.2008 11:54:38   
spps

spps...daj jih vpraš, če je tisto med nogami resničnouser posted image user posted image

pustmo raj domišljiji prosto pot,da ne bomo preveč razočaraneuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
19.12.2008 11:55:04   
Anonimen
Včeraj ko sem govorila z G ni nič omenila... Mah kar je pač je... Mislim pa da prov škodovati pa tudi ne more... Sem se celi dan dobro počutila. Sem včeraj še manj krčev mela kot dan prej.....

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3813
19.12.2008 11:57:42   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ja zgleda Jazzika ja... Sem prebrala ja in se NE strinjam z vami user posted image user posted image user posted image   PO moje mi manjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   heheheheheh

čeprov sva včeraj z dragim, ampak prej dolgo nisva... Najprej angina, pol pa še nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Saj lahko a ne?

ne bom pametovala ,a vsi svetujjo da do prvega pregleda ni pametnouser posted image ta je pa iz ameriški supermodel,tudi meni je nora,aqua77:sexi siiiiiiiii

sonček tule se pač ne strinjam, znameniti dr. Reš pravi živi normalno, kot da nisi noseča....če ni izcedkov seveda...tudi moj osebni g. pravi tako....user posted image

Živa....ne nisem iz LJ, sem dolenjka....sicer sem se pa že vrgla na kup no.2user posted image user posted image ....sem že povedala, da ga sovražim?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
19.12.2008 12:00:49   
Anonimen

Živa....ne nisem iz LJ, sem dolenjka....sicer sem se pa že vrgla na kup no.2user posted image user posted image ....sem že povedala, da ga sovražim?user posted image user posted image user posted image

Ti si pojava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ampak si pa hitra, če že drugi kup likaš pa vmes še čvekaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dej rpidi še k meni malo..... PROSIIIIIIM user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3815
19.12.2008 12:01:28   
spps
jaz še tud nisem slišala,da bi bili spolni odnosi pred prvim pregledom nezaželeni?mogoč res za punce ,ki so zanosile v kakšnem postopku...drugače  je pa velik takšnih,ki imajo neredne M,pa niti ne vejo ,da so zanosile...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
19.12.2008 12:05:41   
jazzz27
Živa...lalalalalalalalaalalalaala...nič ne slišim.....tebi se že mal rolauser posted image user posted image user posted image ...joj kratke mikice.....user posted image user posted image user posted image ...jaz kar umiram zraven....speglam, napišem,....

spps...mah vsak pravi po svoje, dejansko pa ne more škodit, ker do ss ne pride zaradi seksa, temveč zaradi nepravilnega razvoja ploda. Se pravi, da tudi če ne seksaš in nosiš plod, ki se ne razvija normalno bo prišlo do krvavitve ali splava.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
19.12.2008 12:11:36   
spps
user posted image  na sliki še pa zgleda kolk tolk majhenuser posted image user posted image  

user posted image  mal za primerjavo... tu je menda okol 10.tednov

< Sporočilo je popravil spps -- 19.12.2008 12:17:55 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
19.12.2008 12:19:21   
sonček85
sej sem rekla da nočem pametvat ,sem samo napisla kar sem čulauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
19.12.2008 12:23:50   
jazzz27
sonček ni panike, saj ni nobena zdaj tebe napadala....nič se sekirat...vse je ok. Sicer pa vsak zase ve. user posted image

spps...joj a si ti nprepričana, da je bil to trebušček iz 10tega tedna..moj je še čist ploščat, pa sem že v 12tem....mislim mal ga imam...sam ne toliko...očitno vsaka drugače...user posted image

živa...pozdravi šeflo...user posted image user posted image user posted image ...aja pa končno sem nehala likat!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

aqua...kam si se pa ti zgubila?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
19.12.2008 12:25:38   
jazzz27
joj pa nobena ni opazila, da imam danes okroglo...babe jaz sem že na 200user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
19.12.2008 12:26:22   
jazzz27
a tko...monologe bom imela...ajde lenobice....men se čveka!!user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
19.12.2008 12:32:29   
sonček85

joj pa nobena ni opazila, da imam danes okroglo...babe jaz sem že na 200user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi mi smo danes dopolnili 22t ,se pravi da smo v 23tuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
19.12.2008 12:38:44   
jazzz27
čestitam sonček!! Mi imamo pa samo še 200 dni do konca...včeraj se je moj pogovarjal z mojo notranjostjouser posted image user posted image ..je rekel pikici da komaj čaka da ga vidi, da pride ven...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
19.12.2008 12:52:55   
Anonimen
jazzzzika bravo za finale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   In še bolj BRAVO za 200 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa se mi zdi kot da si včeraj sporočila plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa bla na kosilu in ne boste verjele: NOSEČA SEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem si naročila neke ohrovtove sarmice in pire krompir in sem skoraj bruhala ko sem nesla u usta.... Pa sem šla nazaj nest, pa povedala kaj je blo pa sem dobila GRATIS fižolovo juho user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Se splača bit noseč a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps... KAK BUŠIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončica nič ne skrbi... Sej sem prašala in dobila mnenja... Sej nobena od nas ni G ali porodničar da bi lahko pametovala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Povej kako si ti? A kake slikice dobimo tvojega bušija???

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.