beyba
|
Joj kolk vas je lepo poslušat, zdej vas je že kar nekaj nosečk tuki gor...ja borba se počasi spreminja v mamice z borbe hvala bogu Tolk ste cortkane ko tkole čvekate, o vozičkih, posteljicah, koških (btw. sonček full luštan košek pa previjalna tut)...Ah kje je že to. ..Uglavnem uživajte vsak trenutek, ker gre tko hitro mimo kot bi reku keks. Mi zdej že pobiramo vse s tal, pa kar je 30 cm nad tlemi, vsak dan vsaj dvakrat sesamo, pomivamo....ker tale naš škrat ni nič pri miru. Danes se je prvič sama vsedla iz ležečega položaja v sedečega pa se z obema rokama spustila in sedela mi. No po stanovanju jo pa že šiba ko norc, kaj bo šele ko bo šla po vseh štirih Spančka še vedno slabo, tko da je mamica že čist utrjena v nespanju. Vsak dan papcamo ali sadje ali zelenjavo en obrok ostalo je še vedno joška zakon...zobka pridno rasteta in se že prav lepo vidita ko se zasmeje... Do sedaj smo probal že: jabolko hruško,korenje,banano,kivi,krompir,praadižnik,špinača,bučke,solata....je vse sadje mal manj rada , bol ji gre zelenjava, najbol pa krompir....sem se smejala, ker sva mela prej z mojim vrečko krompirja tut po mesec ali dva, zdej mam pa filing da ga kar naprej kopujemo zdej mamo pa sireno in morm it se oglasim jutri kaj.... lp vsem.... božajte bušije ostale pridno slončkajte... aja dve novi mamo dobrodišli-sej veesta kateri dve a ne.... Se* prosim da počivaš... sonček a ne kolk je šlo hitrio, še en mesec pa boš mela svojega sončka v naročju.... Aja pa slike sem šla dans razvit prvič po rojstvu-kot ponosna mama kot se zagre jih je blo itak čez 250