Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 11:41:59
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.
jutroooo.. evo jz grem zdle smetanovo potico delat :) prvic..hahaha me zanima kaj bo ratal :)
Ne mi lušt delat... Pa pazi... Če se boš preveč hvalila, da ti je ratala... Potem se ne čudit, če se bo katera iz sosednjega sela pripeljala do tebe
ti kr prid.. mi je stara mama dala smetano.. recept.. tko d recmo d bo poratal neki :) moj je reku ce ne druzga bo pa puding miska ti kr ulet.. sej bo se topla k ti prides.. zdle sam moj poje..pa pospravi kuhno za sabo in gremo v akcijo pa bo spet streha polna smeha..tko kot ponavad
in kako ste?
spps..ja me primejo trenutki in jih morm zagrabt (kr so ti trenutki redki)
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 27.12.2008 13:22:13
ledenka
oj, bejbe jaz sem takooooo lena že dva dni samo lenarim, no, danes greva ven na kosilo, drugače bo moj mel prek zadosti moje kuhne se mi pa fuuuuul je kitajska z družinskim kosilom včeraj ni blo nič, so vsi dobili trebušno gripo.
beyba, kaki zobki
polaris in aqua, pocajtajta se!
pikica, lepo peči! jaz sem za kaj takega žal total antitalent
spps, moraš začet šparat
uživajte, punce moje!
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.12.2008 12:07:55
pikicao.
jaja vsak izgovor je neki a ne kr priznej d se teb ne da ... sej se men tud ne da it k tasci dons mava spet opravke..zdle od kar sva doma (beri od srede naprej) sva skoz okoli .. doma sva samo mal zjutri al pa mal popoldne pa zvecer k greva spat..drgac naju pa nc ni..tko d so kr dobri prazniki to
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.12.2008 13:42:16
Anonimen
Ojla pupe moje... Se še jaz malo oglasim....
Najprej sem vam dolžna opravičilo za nejavljanje.... Najprejso bili prazniki krivi, nato moja nosečnost, ker bi skoz samo spala... No zdej imamo pa nov razlog... Vleraj smo namreč izgubili še edinega dedka, ki smo ga imeli..... Zdaj imam samo še eno babico...
No ampak.... Ker imamo v trebuhiju eno malo pikico se ne prepuščamo žalovanju, ampak veselju, saj se je rešil, ker je bil že fejst bogi...
No pa sicer nam nosečnost ne dela hujših težav... Zvečer nam je malo slabo, pa utrujeni smo, joški nas bolijo,,, sicer pa nič posebnega... Čakamo na 5.1. za pregledek
Vidim da se je Piki oglasila BRAVOOOO!!!! Lepo... Aqui pa je nekaj bolna?