Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 8:41:56
|
|
|
|
sonček85
|
jutro vsem in naj bo ta dan še naprej sončen kot je in poln veselja. evo še jst malo postrežem
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 8:44:47
|
|
|
|
sonček85
|
in seveda objemček za našo pikico
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 8:49:15
|
|
|
|
spps
|
OJLA! najprej lep pozdrav vsem pa pikici en veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllliiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk ajsi,jaz bi tud link do albuma SE* držim pestke
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 9:11:01
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!!! Piki en velik hug zate. Kako preživljaš samotne dni? Sicer pa vidim, da se ti dogaja 400 na uro .... murki...naša gasilka. Kapo dol, da si vse tako fino poštimala. se*...a si že mal pijančka? Ti kar pij, če te fino zvija lahko vzameš kak lekadol. Jaz sem jih vzela še po transferju...seveda po zeleni luči ginekologa. In veliko pij! Ja, seveda...POČIVAT!!!! Ajsi....slikice so tako lepe...pa ti pozerka, kako si luštna. Rokovičke so pa res fensi...ni kar tako. sončka...hvala ker sijeta....res paše, da se je vreme mal uredilo. Živa...kje si? A ste se dobile na dejtu s pikicoooo? Ali si non stop v Zagrebu? špelka...kuku....kako je s tabo mačkica? A si šla spet kaj Tilna pošpijunat? Erin..mami...kako smo? Je mali-veliki priden? beyba....kako? A sneg ste že odmetali? Biba...helov...a ti imaš tud tihe dneve? Aqua...kako si ti? Kar mal pogrešam tvoje postke, ko znaš tako lepo nasmejat naše borkice in nosečke.... Evo, če sem slučajno katero pozabila...itak okrivim mojo nosečniško pozabljivost ..vse imam rada! Včeraj smo imeli pri Rešu UZ...vse je super...srček noro dela, tudi poslušali smo ga. Plodek je zelo lepo napredoval, tako da je bil tudi Rešo fine volje. Hematom je izginil in vse je bp!! Itak sva bla z očijem čist blažena...sicer še ne dojamem, da sem res nosečka, razen zjutraj in zvečer me grozno mučijo slabosti. In utrujenost čez cel dan seveda. Vsem želi lep sončen dan, še lepši vikend....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 9:18:16
|
|
|
|
pikicao.
|
hej hoj jz ze pridna, delam . tko d nimam velik casa za RR.. vsem se zahvaljujem spet za objemckeeee..ja dogaja mi na polno..pa ti moji blontni dnevi ja vceri mi je moj reku d bo gor se okvirno 12 dni :) jeeeeej 5dni manj tko d jeeeej hiihihi, no jz sm spet vsa naspidirana sej kdaj pa nism :) me tuki na sihtu sprasujejo kej jemljem to energijo pa veselje jaaaah ka te jaz vem peroksid mi je v mozgane prsu
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 9:37:31
|
|
|
|
sonček85
|
jazzzika:bravo za pregled
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 9:54:48
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzika srce še enkrat čestitke . HB, da hematoma ni več. Uživaj v nosečnosti. Pikica super novička. Upam, da bo res 5 dni prej doma Sonček2 kako si ti? Spps upam, da bo brez slabosti danes. Kdaj pa Aquica pride iz toplic? Misam jo Pa Živa je res že v ZG preseljena.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 10:00:37
|
|
|
|
beyba
|
Dobro jutro... da se najprej pohavlim midve sva pa dans spali do pol desetih...žekar kičasto vam rečem...Ampak tut kič včasih paše grem za nazaj brat...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 10:06:10
|
|
|
|
Serendipity
|
Ej lubice moje najprej hugs: piki: gigi: Pupike - hvala da ste mislile name. Jaz sem danes že boljše, Krvavitev se je ustavila, boli še malo, trebuh je še itaq nosečniški in tak trd .. Pijem pa ogrooomno. In počivam.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 10:18:05
|
|
|
|
~Biba~
|
Hej...se skušam malo odklopit od RR-ja.... pa sem vam vseeno morala prit ponudit kos Jah spet smo za 1 leto starejši, nič kaj bolj pametnejši, le debelejši
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 10:29:53
|
|
|
|
gigi1
|
Biba VSE NAJBOLJŠE ZA TE....... Se*kica HB, da si boljša
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 10:35:32
|
|
|
|
Serendipity
|
jazzzzi - super za srčeka bibi -
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 10:39:58
|
|
|
|
ledenka
|
biba Lepo praznuj!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 10:49:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Včeraj smo imeli pri Rešu UZ...vse je super...srček noro dela, tudi poslušali smo ga. Plodek je zelo lepo napredoval, tako da je bil tudi Rešo fine volje. Hematom je izginil in vse je bp!! Itak sva bla z očijem čist blažena...sicer še ne dojamem, da sem res nosečka, razen zjutraj in zvečer me grozno mučijo slabosti. In utrujenost čez cel dan seveda. Vsem želi lep sončen dan, še lepši vikend.... ej, tole je pa suuuupeeeeeer novička naj tako tudi ostane! zdaj se moraš pa na NS naročit pa še malo malo malo, pa boš nosečniške cotke okoli iskala
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 10:52:32
|
|
|
|
pikicao.
|
bibaaaa vseee naaaaj naaaaj
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 10:56:23
|
|
|
|
spps
|
gigi,danes še ni slabosti-sem pa urujena,ker ne morem ponoč vredu spat ajsi,hvala za link jazzi,čestitke za pregled biba VSE NAJ NAJ..... beyba,eni si pa privoščite Se* počivaj
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 11:10:54
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka biba Lepo praznuj! DDDD, ajsi Biba...vse naj, naj....pa čim prej do pikice, saj veš!!! Lepo praznuj...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 11:14:00
|
|
|
|
jazzz27
|
Vse moje deklice, hvala za čestitke. Tudi sam sem bila vsa blažena in presrečna, da je vse ok. Je bil reško včeraj tako dobre volje, da je bilo kar veselje. Še sam me je šel za NS naročit, mah PDP mi je točn povedal,...juhu...skakala bi do stropa.... Aja, če katera ve kje je seznam ostal...PDP je 7.7., tako kot so ga že naše nosečke in borkice izračunale tule... PS..pa nove tickerje imam
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 11:16:32
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, pri kom pa boš imela NS? a pri njegovi hčerki?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 11:20:30
|
|
|
|
murkica
|
Jazzz- Super novička... Zdaj pa le užvajte, saj bo od zdaj naprej vse tako kot mora biti.... Bibica- Sej veš kaj ti želim za darilo? Mislim, da ni potrebe pisati Ledenka- si božala bušeka? Bayba- hura za spanje Vem kako se prileže, tudi sama sem danes spala do pol desetih... Se*- Tebi pošiljam in seveda še vedno držim pesti, da bo vse tako kot mora biti... Kokoška naša Sonček85- hvala za zajtrk in kavico... Nič se nebi branila, če bi mi moj dragi takšnega prinesel v posteljo... Gigi- Živijo... Kje pa je danes naša Živa? Živaaaaaaaaaaaaaaaaa kjeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Aja v bistvu bi mogla napisa z veliki črkami, ker ne šepetam. Poskus 2: ŽIVAAAAAAAAAAAAA KJEEEEEEEEEEEEE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII? Tko bo pa že bolje... hihi Tudi jaz pogrešam našo Aquico, pa Lunči, pa Sonček 33, pa Špelči, pa Erin zadnje čase štrajka, pa prepričana, sem, da sem sigurno katero še pozabila. Punce javite se kaj n malo poročajte kako ste.... No jaz pa šibam... Bodite pridne... Aja za kosilo bomo danes imeli žgance, zelje in krvavice... Papa...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 12:29:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sonček2 kako si ti? sonček je super ,samo ko sem jedla mleko spet zjutraj in kruh, pa me je spet buši bubal.Ne paše mi mleko sedaj in pika ,prej sem ga pa spila po 1l na dan beyba.super ,da ste tako dolgo spali,pridno tole tvoje dete biba:vse naj naj za rojstni dan in da ti čim prej prinese najlepše darilo - jazzika:lepi tickerčki
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 12:37:03
|
|
|
|
sonček33
|
biba jazzzz beyba
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 12:55:45
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jazzzika, pri kom pa boš imela NS? a pri njegovi hčerki? Ajsi..dr. Lomšek ali nekaj takega...se mi ne da it na listek pogledat...kako je s temi deklami? A so ok? Sicer sem bila že naročena pri Pušenjaku, pa sem morala stornirat....ah, bo že...važno, da bo vse ok...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 13:27:32
|
|
|
|
pikicao.
|
jazzii julij bo tvoj mesec kok sm vesela mas pa lusnga "skampa" ze mal heca
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 28.11.2008 13:42:15
|
|
|
|
sonček85
|
pikica kmalu bo tvoj mesec ko boš zagledala +
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?