|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
28.11.2008 8:41:56   
sonček85
jutro vsem in naj bo ta dan še naprej sončen kot je in poln veselja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo še jst malo postrežemuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
28.11.2008 8:44:47   
sonček85
in seveda objemček za našo pikicouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
28.11.2008 8:49:15   
spps
OJLA!
najprej lep pozdrav vsemuser posted image user posted image user posted image
pa pikici en veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllliiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image
ajsi,jaz bi tud link do albuma
SE*user posted image user posted image user posted image držim pestke

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
28.11.2008 9:11:01   
jazzz27
Jutro!!!

Piki en velik hug zate. Kako preživljaš samotne dni? Sicer pa vidim, da se ti dogaja 400 na urouser posted image user posted image ....

murki...naša gasilka. Kapo dol, da si vse tako fino poštimala.

se*...a si že mal pijančka?user posted image  Ti kar pij, če te fino zvija lahko vzameš kak lekadol. Jaz sem jih vzela še po transferju...seveda po zeleni luči ginekologa. In veliko pij!user posted image  Ja, seveda...POČIVAT!!!!

Ajsi....slikice so tako lepe...pa ti pozerka, kako si luštna. Rokovičke so pa res fensi...ni kar tako.

sončka...hvala ker sijeta....res paše, da se je vreme mal uredilo.

Živa...kje si? A ste se dobile na dejtu s pikicoooo? Ali si non stop v Zagrebu?user posted image

špelka...kuku....kako je s tabo mačkica? A si šla spet kaj Tilna pošpijunat?

Erin..mami...kako smo? Je mali-veliki priden?user posted image

beyba....kako? A sneg ste že odmetali?user posted image  

Biba...helov...a ti imaš tud tihe dneve?user posted image

Aqua...kako si ti? Kar mal pogrešam tvoje postke, ko znaš tako lepo nasmejat naše borkice in nosečke....

Evo, če sem slučajno katero pozabila...itak okrivim mojo nosečniško pozabljivostuser posted image ..vse imam rada!

Včeraj smo imeli pri Rešu UZ...vse je super...srček noro dela, tudi poslušali smo ga. Plodek je zelo lepo napredoval, tako da je bil tudi Rešo fine volje. Hematom je izginil in vse je bp!!user posted image user posted image user posted image  Itak sva bla z očijem čist blažena...sicer še ne dojamem, da sem res nosečka, razen zjutraj in zvečer me grozno mučijo slabosti. In utrujenost čez cel dan seveda.

Vsem želi lep sončen dan, še lepši vikend....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
28.11.2008 9:18:16   
pikicao.
hej hoj user posted image user posted image user posted image user posted image

jz ze pridna, delamuser posted image . tko d nimam velik casa za RR.. vsem se zahvaljujem spet za objemckeeee..ja dogaja mi na polno..pa ti moji blontni dnevi user posted image user posted image user posted image

ja vceri mi je moj reku d bo gor se okvirno 12 dni :) jeeeeej 5dni manj user posted image user posted image user posted image
tko d jeeeej

hiihihi, no jz sm spet vsa naspidirana user posted image user posted image  sej kdaj pa nism :)
me tuki na sihtu sprasujejo kej jemljem to energijo pa veselje user posted image user posted image user posted image
jaaaah ka te jaz vemuser posted image user posted image user posted image
peroksid mi je v mozgane prsuuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
28.11.2008 9:37:31   
sonček85
jazzzika:bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
28.11.2008 9:54:48   
gigi1
Jazzika srce še enkrat čestitke user posted image  user posted image  user posted image . HB, da hematoma ni več. Uživaj v nosečnosti.

Pikica user posted image  user posted image  user posted image  super novička. Upam, da bo res 5 dni prej doma user posted image

Sonček2 kako si ti?

Spps upam, da bo brez slabosti danes.

Kdaj pa Aquica pride iz toplic? Misam jo user posted image

Pa Živa je res že v ZG preseljena.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
28.11.2008 10:00:37   
beyba
Dobro jutro...

da se najprej pohavlim midve sva pa dans spali do pol desetih...žekar kičasto vam rečem...Ampak tut kič včasih pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image grem za nazaj brat...

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
28.11.2008 10:06:10   
Serendipity
Ej lubice moje user posted image

najprej hugs:

piki: user posted image

gigi: user posted image

Pupike - hvala da ste mislile name. Jaz sem danes že boljše, Krvavitev se je ustavila, boli še malo, trebuh je še itaq nosečniški in tak trd .. Pijem pa ogrooomno. In počivam.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
28.11.2008 10:18:05   
~Biba~
Hej...se skušam malo odklopit od RR-ja....

pa sem vam vseeno morala prit ponudit kos user posted image

Jah spet smo za 1 leto starejši, nič kaj bolj pametnejši, le debelejšiuser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
28.11.2008 10:29:53   
gigi1
Biba  VSE NAJBOLJŠE ZA TE.......user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Se*kica HB, da si boljša user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
28.11.2008 10:35:32   
Serendipity
jazzzzi - super za srčeka user posted image  user posted image  

bibi - user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
28.11.2008 10:39:58   
ledenka
biba

user posted image

Lepo praznuj!user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
28.11.2008 10:49:14   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Včeraj smo imeli pri Rešu UZ...vse je super...srček noro dela, tudi poslušali smo ga. Plodek je zelo lepo napredoval, tako da je bil tudi Rešo fine volje. Hematom je izginil in vse je bp!!user posted image user posted image user posted image  Itak sva bla z očijem čist blažena...sicer še ne dojamem, da sem res nosečka, razen zjutraj in zvečer me grozno mučijo slabosti. In utrujenost čez cel dan seveda.

Vsem želi lep sončen dan, še lepši vikend....

ej, tole je pa suuuupeeeeeer novička user posted image user posted image user posted image  naj tako tudi ostane! zdaj se moraš pa na NS naročit user posted image  pa še malo malo malo, pa boš nosečniške cotke okoli iskala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
28.11.2008 10:52:32   
pikicao.
bibaaaa vseee naaaaj naaaaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
28.11.2008 10:56:23   
spps
gigi,danes še ni slabosti-sem pa urujena,ker ne morem ponoč vredu spat
ajsi,hvala za link
jazzi,čestitke za pregled

biba VSE NAJ NAJ.....
beyba,eni si pa privoščiteuser posted image user posted image user posted image

Se* počivaj user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
28.11.2008 11:10:54   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

biba

user posted image

Lepo praznuj!user posted image

DDDD, ajsiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Biba...vse naj, naj....pa čim prej do pikice, saj veš!!! Lepo praznuj...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
28.11.2008 11:14:00   
jazzz27
Vse moje deklice, hvala za čestitke. Tudi sam sem bila vsa blažena in presrečna, da je vse ok. Je bil reško včeraj tako dobre volje, da je bilo kar veselje. Še sam me je šel za NS naročit, mah PDP mi je točn povedal,...juhu...skakala bi do stropa....user posted image  

Aja, če katera ve kje je seznam ostal...PDP je 7.7., tako kot so ga že naše nosečke in borkice izračunale tule...

PS..pa nove tickerje imamuser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
28.11.2008 11:16:32   
ledenka
jazzzika, pri kom pa boš imela NS? a pri njegovi hčerki?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
28.11.2008 11:20:30   
murkica
Jazzz- Super novička... Zdaj pa le užvajte, saj bo od zdaj naprej vse tako kot mora biti....user posted image user posted image user posted image

Bibica- Sej veš kaj ti želim za darilo? Mislim, da ni potrebe pisati user posted image

user posted image

Ledenka- si božala bušeka?

Bayba- hura za spanjeuser posted image user posted image user posted image  Vem kako se prileže, tudi sama sem danes spala do pol desetih...

Se*- Tebi pošiljam user posted image  in seveda še vedno držim pesti, da bo vse tako kot mora biti... Kokoška naša user posted image

Sonček85- hvala za zajtrk in kavico... Nič se nebi branila, če bi mi moj dragi takšnega prinesel v posteljo...user posted image

Gigi- Živijo...

Kje pa je danes naša Živa? Živaaaaaaaaaaaaaaaaa kjeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Aja v bistvu bi mogla napisa z veliki črkami, ker ne šepetam. Poskus 2: ŽIVAAAAAAAAAAAAA KJEEEEEEEEEEEEE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII? Tko bo pa že bolje... hihi

Tudi jaz pogrešam našo Aquico, pa Lunči, pa Sonček 33, pa Špelči, pa Erin zadnje čase štrajka, pa prepričana, sem, da sem sigurno katero še pozabila. Punce javite se kaj n malo poročajte kako ste....

No jaz pa šibam...

Bodite pridne...

Aja za kosilo bomo danes imeli žgance, zelje in krvavice...

Papa...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
28.11.2008 12:29:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Sonček2 kako si ti?

sonček je super ,samo ko sem jedla mleko spet zjutraj in kruh, pa me je spet buši bubal.Ne paše mi mleko sedaj in pika ,prej sem ga pa spila po 1l na danuser posted image
beyba.super ,da ste tako dolgo spali,pridno tole tvoje deteuser posted image user posted image user posted image user posted image

biba:vse naj naj za rojstni dan in da ti čim prej prinese najlepše darilo -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jazzika:lepi tickerčkiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
28.11.2008 12:37:03   
sonček33
bibauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jazzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beybauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
28.11.2008 12:55:45   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jazzzika, pri kom pa boš imela NS? a pri njegovi hčerki?

Ajsi..dr. Lomšek ali nekaj takega...se mi ne da it na listek pogledat...kako je s temi deklami? A so ok? Sicer sem bila že naročena pri Pušenjaku, pa sem morala stornirat....ah, bo že...važno, da bo vse ok...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
28.11.2008 13:27:32   
pikicao.
jazzii julij bo tvoj mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

kok sm veselauser posted image user posted image user posted image
mas pa lusnga "skampa" ze user posted image user posted image user posted image user posted image
mal heca user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
28.11.2008 13:42:15   
sonček85
pikica kmalu bo tvoj mesec ko boš zagledala +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?