Češnjica
|
Mi smo uspeli vročino znižat, je imela že 38,7 pa sva kar pol svečke dali v rito. Je bilo bolje po petnajstih minutah. Ampak vprašanje, koliko časa bo držalo Če bo jutri še vročina, se bomo šli kar pokazat k dežurnemu. Bella02, Bambi14 hvala za informacijo o termometrih, bomo šli v lekarno še po navadnega živosrebrnega, da ga imamo v rezervi. Hvala vsem za spodbudne besede . Anita Goitan - te lahko tudi jaz prosim za informacijo o dieti brez KM. Se mi zdi, da pri zdravniku nisem dobila nekih pravih napotkov Le, da izločim mleko, sire, namaze, jogurte, česar pa itak že skoraj dva meseca ne jem, ker sem imela občutek, da je imela Zala po tej hrani krče. Majči 22 - kakšne izpuščajčke pa ima tvoja pupika? (sem verjetno spregledala, ko si o tem pisala ) Zoja Miša - ja, tale AD (dermatitis) je očitno velika nadloga, kot sem brala na RR - Alergije. Sem se včeraj ful sekirala , kljub temu da sem že nekaj časa sumila, kaj je narobe s kožo. Upam le, da bo sčasoma izvenel in da mala ne bo dobila še bronhitisa in astme, kot jo ima .