Zoja Miša
|
MI smo super spali. Princeska od 21.30-5.30, in potem je ob 6.30 zaspala nazaj, sedaj pančka. Pridna punčka! Jaz pa od 23-5.30, kar je super! Sem spočita! Danes greva ven, pa če pada ali pa ne. Pogrešava luft! Carol, super za voziček in sploh pa za težko pričakovani kakec! To je moralo biti olajšanje Erin, javi nam kaj Tilnu ne paše. Verjetno ni nič narobe, rase in ima vsak dan kakšne nove fore. Vsaj pri nas je tako. En dan nekaj ful zanimivo, drug dan še pogleda ne. Pa potem kakšen teden, pa je zopet ful zanimivo. Joj, kakšne vse fore še bodo, ne? Mame bomo pa nekako takšne volje - Naty, Jošt je včeraj praznoval, čestitke Bella, tudi Teji vse mini naj...čeprav 31-desetega ni bilo Tudi mene zanimajo številke pri NEXT, Sayuri, so velike, ali majhne?! Sayuri, še to mi pove, če v BC naročiš koliko je poštnina (oz. ali se mi to splača, ali je bolje da grem tja, ker itak bomo na Rudniku v sredo) in v kolikem času ti pripeljejo? Čeprav mi je mislim, da Gajka, že enkrat odgovorila, pe sem pozabila . MI imamo pa lučke po stanovanju razpeljane! Začel se je VESELI DECEMBER! Sedaj pa še zunaj, na balkonu in še smrekco postavim v petek in jupiii! In še moja adventna roža
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.12.2008 8:49:01 >