sayuri
|
Mi smo doma. Tudi drugi pregled v razvojni ambulanti je bil ok. ZAra je zelo napredovala , Lovro pa je še kar "trd". Ima kar nekaj vzorcev, ki se mu pojavljajo zaradi slabšega mišičnega tonusa. Z njim bo potrebno kar intenzivno telovadit. Dobila sem AIREX blazino na recept. Sem ful vesela. Tako, da na fizioterapijo mormo kar naprej hodit, Zara na 14 dni, Lovro vsak teden. Doma telovadit, izvajat handling... Sta pa oba zašarmirala tam pred zdravnico. Zara se je v momentiu obrnila na trebuh in čez čas še nazaj. Pol se je v krogu vrtela na trebuhu in čebljala . Lovro ni nč zaostajal za njo v čebljanju. No, na trebuh pa on ne zna. Na bok še, kaj več pa ne . matejchi zate podatke 5. mesecev: Zara 7140g, 64cm, Lovro 8510g, 69cm. Sem pa živčni zlom dobila s tem dežjem. Že doma sem se komaj spakirala...obe lupinici, pa voziček, pa ruzak , celo pot do Lj je lilo kot pr norcih, na metelkovi nikjer za parkiat, zato sm šla kar v garažno hišo. Komaj sem prišla do dvigala, ker so tko ozka vrata povsod, da sem skorajda mogla voziček zlagat (pa imam zelo ozkega v primerjavi z drugimi vozički za dvojčke), dvigalo tko majhno, da sem se jaz z vozičkom komi not stlačla, avtomobili parkirani po sveh pločnikih, da nikjer nism mogla mimo Še dobro, da me je pred ZDjem čakala svakinja in mi potem pomagala. Pa s temi marelami.... grem prebrat, kolk ste načvkale
|