Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Midva 21.1.
.
al pa preden dojiš,umivaj prsi ,skratka vse s čimer se lahko naleze. Pa čimveč pij,2 x več kot do zdaj drugače boš začela zgubljati mleko,spoh če imaš hudo drisko. JAz sem jo dobila takoj po porodu in se mi je po 1 dnevu že poznalo na količini mleka. Meni je takrat patronažna rekla da mu naj dam tudi dodatek po flaški dokler ne pridem k sebi,ker lahko preveč izgubi na teži,samo moj je bil takrat star šele nekaj dni.
. Drugač sem pa pozabla povedat, da so nam zamenjla zvezdico zaspanko ... je včeraj skor poletel na strop, ko je gledal tiste medvedke. Ampak je ful hecen: dokler zvezdica špila, maha z rokami, ima na široko odprte oči in čeblja. ko pa neha, pa v trenutku zaspi
Saj boste morali že kmalu k frizerju!
povedu). Tako, da se bom verjetno odločila za gorenje, kakšnega pa še nevem. Tako kot je Sayuri rekla, moram gledat da je kondenzacijsko sušenje. Sej kokr sm gledala večinoma imajo vsi tako sušenje. Pa prostorn mora biti.