naty13
|
Čerrrrrrrrrr. Za mano je pester dan. Vstala sem že ob 5.30, ko se je Nejc zbudil. Ja iz nosa mu je teklo kot , kašlanje,... V glavnem ena virozica. Pa še vročino je dobil. Potem so se pojavili še eni rdeči flekci in notri pikice. Nisem vedela, ali bodo to kakšne norice ali pa samo reakcija od vročine, ki jo je že imel v taki obliki. K sreči so flekci in vodene pikice izginjale in se selila na druga mesta. Pa je izginil na levem licu, pa se pojavil na desnem,.... Pa še Jošt je imel maratonska hranjenja, pa spal samo pol urce, zvečer pa na flaši dretje kot bi ga iz kože dajali. Revež je bil zaspan, je takoj zaspal, ko sem ga v postlo položila. Saj vedno, ampak ko je pa res v nulo zaspan, se pa dere kot ene 15 minut. Pa še moj bratranec (8 let) je prišel na počitnice. Se zdaj igrata z Nejcem, da imam vsaj mal miru. Tudi pri Nejcu je potekalo hranjenje po grižljajih, pa pili smo po požirkih, v glavnem HB smo kar nekaj dol spravili. Pa kakamo tudi noro velik. Pomoje je ene 7X, ampak zaenkrat normalno gosto. Sem bila kar sita previjanja, pa še Jošt rekordno 3X. Se mi je že kar . Zdej pa še nekaj komentarjev, pol sem itak že pozabila Zoja Miša za idejo o voščilnici. Pa za nič na svetu nisi slaba mamica, ampak kvečjemu mamica na mestu. Tejka samo, da je Eva bolje. za roza knjižico. Sayuri fletna sta tvojedva lumpka. Ja Jošt tudi znori, če mu kapa pride na oči. Aha, enkrat bo pa res bolje, sam kdaj. HB gresta tast in tašča za 4 dni v toplice. Popokata pa iz petka na soboto ponoči. Prideta v torek zvečer. Se bom vsaj mal spočila in vsaj mal bomo sami skupaj. Pa lepi ćeveljčki. In žalostna zgodbica tvoje sovaščanke. Slikice iz srečanja v CE so super. PABLO lepo da si se mal javila. Neža tvoj pa res ni imel sreče, da je moral peš ob polnoči tolk deleč, da je prišel do doma.