Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Se mi tko fajn it na dopust in porodniško...sploh, ker sem v nosečnosti s petarditom delala preko študentskega servisa in avt.pogodbe do zadnjega dne....nič fraj prej, da bi si lahko v miru vse pripravila....in potem celo obdobje doma zgolj ob tistem zajamčenem starševskem dodatku...zdaj bom pa dobivala celo plačo...pa to je čisti luxuz
- no krogle (seveda take, ki lahk tud na tla padejo
. Samo rogovilo smo pa prinesli skor mal preveliko
... ...ampak zdaj se mi pa ne ljubi komplicirat
.....pa rdeče bunke gor
pa nimam nobene energije, ponoči ne spim, zbujanje hujše kot v času ko je bila Ela dojenček, nevem kdaj bo ta punca začela spat v kosu, ni noči da bi jo celo prespala, nevem kaj jo muči ali je zvijanje v trebuščku, al zobki al se je navadla ponoči tuliti in ker ve da jo bom vzela pol še bolj vztraja, nevem
Aleks komaj čaka, ker le DM je imel vedno najbolj bogata darila, tokrat bo tudi Ela šla pol gremo pa še na RD, 3.letnega bratranca od Aleksa.
. Snega da ni za verjet
še rokavic nisem gor dala
, ko nisem pričakovala kam se bom vdrla