*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Vsake toliko časa morajo kaj prinesti v vrtec - npr. tokrat imajo nalogo prinesti slike zimskih oblačil, kar se mi zdi ful dobro , da že sedaj dobijo neko odgovornost in stvar, ki se je morajo popoldne spomnit - mislim, da bo potem v šoli lažje, ko bodo vedeli, da čist izklopit vsega ne morejo evo, bubi je zadnjič atiju že v vrtcu razlagal, da morajo poskrbet za zimsko opremo. Pa prineseta domov vrečko s pajacem, rokavicami, toplimi dokolenkami.... jaz vse pregledam, sčistim in pripravim za naslednji dan. Pa vso popoldne je govori o zimski opremi, jaz pa ja, sem ti pripravila... Potem pa naslednji dan v vrtcu slišim, ko je vzgojiteljica enemu atiju naročala, da morajo prinest slikice zimske opreme OK, se spraviva rezat iz časopisov in reklam, je znal naštet, kaj je treba poiskat Potem pa delajo plakate - enega z zimskimi rekviziti, enega pa z zimskimi oblačili. Ampak nujno sem morala enega snežaka ven izrezat, ki ga je v reviji našel Pa še zdaj ne vem, kam spada v jeseni pa so imeli obisk čebelarja in so morali slikice v zvezi s tem prinest Takrat pa sva kar po netu poiskala in naprinatala Pa vam povem..... ko pogledam plakat, je gor 3/4 stvari, ki jih je bubi prinesel. To pomeni, da ostale malo briga Jaz mu pa z veseljem pomagam, ker potem tako ponosno v vrtec nese. Pa v mapico je treba vse lepo spravit