Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kvaliteten plastelin in barvice 13.11.2008 11:22:44
|
|
|
|
alda
|
Mi smov službi in doma uporabljali DI-Do, ker je fajn mehak in ostane mehak tudi če ga "pozabiš" pospraviti, pa tudi strupen ni, če po nesreči zatava v usta Barvice: še najbolj so se obnesle Ajda-trikotne in pa Jolly in Stabilo niso slabe, najmanj pa smo bili zadovoljni z Staedtler , kar naprej sem jih morala šiliti, saj jih je sam mal bolj pritisnu pa je šla konica-hujš ko une Lumpi od Najboljšega soseda!
|
|
RE: Kvaliteten plastelin in barvice 13.11.2008 11:58:29
|
|
|
|
Lejči
|
Plastelin imamo že ves čas Play doh in se zelo v redu obnese, od barvic pa smo na začetku imeli Crayolo in se mi zdi, da so fajn barvice, mislim tiste, ki so od 1 leta dalje. ne lomijo se, lepo se prilegajo rokici....naša je z njimi ogromno prerisala.
|
|
|
|
RE: Kvaliteten plastelin in barvice 13.11.2008 14:16:50
|
|
|
|
kaya2007
|
plastelin imamo večinoma play doh, barvice so mi pa zakon faber castell.
|
|
|
|
RE: Kvaliteten plastelin in barvice 13.11.2008 14:22:14
|
|
|
|
Najaa
|
Plastelin play doh, barvice pa vedno kakšne druge. Zdaj imamo ene iz hoferja, debele in so super.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Naj otroci poleti hodijo bosi?Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?