Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Lepo praznuj z očijem in mamico!
Upam, da danes ponoči Matic ni cmevkal in da ste lepo spali... in da bo tudi jutranje spanje podaljšal še za kako urico.. sploh zdaj med prazniki.
V Velenju je tudi lepo.. a ne suzana... zdaj te pa RES že celo večnost ni z nami
katee, prosim, prenesi ji moje pozdrave in lepe želje za praznike.
!!
slinavka - a ve katera kaj o njej? Anže se je v nedeljo igral in stiskal s hčerko od kolegice, ki je včeraj dobila slinavko (očitne simptome), se pravi, da je bila kužna že 1 teden prej in v tem času kužnosti sta se onadva igrala. Prebrala sem, da do izbruha bolezni pride med 5-8 dnem od okužbe, pojavila naj bi se visoka temperatura, boleč jezik, razjede v ustih, odklanjanje hrane... ne vem pa nič konkretnega o njej, če se jo da kako preprečit, če vsak, ki je kužen, tudi zboli, od česa je to odvisno, kako huda bolezen je, koliko časa traja, je nevarna, gre lahko, ko mu pade temp. v vrtec, ali lahko zboliva tudi midva oz. odrasli? Ima katera izkušnje s tem? Hvala in oprostite, če sem kateri pokvarila božično vzdušje s tem neprijetnim vprašanjem.
.Tako da nažiranja bo moralo bit za vedno konec
.