Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
hvala, ne jem

z otroci.Jaz pa občudujem ženske ki zvečer likajo in pospravljajo
.
.Sedaj revček spi.Upam da je samo kaka hitra virozica kot sta jo imela Matic in Lana.Non stop ga čuvamo in evo
, včeraj sem eno košček tortice na Rd po treh tednih in sem dobra spet za tri tedne
,ampak bom pa pripravila potem kaj dietnega
.Ja na operacijo ne sme če samo malo smrka.On pa danes še ni jedel drugega kot moje mleko tako da bo železo spet padlo.Saj dokler ga ne boli ni panike,samo vseeno bi rada da je to za nami
Bogi Žan. Nikakor, da uspe dat čez to operacijo. Ma, glavno, da ga ne boli. Sicer se je pa v tem odbobju nemogoče obvarovat bolezni
Zavidanja vredno
.
zbolel in ima isto virozo kot Žan Luka. Tako da imam doma dva bolančka, enega velikega in enega malega. Se pa še enkrat vsem zahvaljujeva za objemčke in pikapoke!!!
Lara je v vozičku zaspala in sem jo parkirala notri v hišo, sem naštimala babyphone in šla gor. Je že spala kakšno uro, ko je nekaj ful počilo. Sem mislila, da je prepih in so kakšna vrata treščila. Potem pa začne Lara ful jokat, itak se je ustrašla. Jo grem iskat, malo pogledam okoli kaj bi počilo in ugotovim, da je počila zračnica na prvi gumi vozička
, samo je vseeno mrzlo, ker piha. Snega pa ni videti.
.