martinca
|
dober dan! dašabina, hvala za pojasnilo. zakaj npa ni fajn da je pipa pri oknu? aaa trola, zdaj se se spomnila kak bom potem okno odirala?!? ? katero levo stran misliš? tista stran ko ima pečico je brez stene. razen če misliš poleg okna? sani, z Urošom sva se ravno včeraj pogovarjala, da bi šli kakšen petek ali soboto zvečer v LJ. ker bo vse tako lepo okrašeno in praznično. no saj pri nas v Mariboru bo tudi. ampak tu sva že bila, zdaj pa bi rada še enkrat videla kako to zgleda v Ljubljani. kava v novi kuhinji pa velja. te držim za besedo. slike je pa fajn malo za nazaj pogledat. jaz jih že nekaj časa nisem. triš in dašabina, kje že imata vidve korita za pomivanje posode. a mi lahko še samo enkrat tiste slike gor prilepita kjer imata korita? sunny, zelo lepe slike. nana, veš, da mi to sploh ni bilo težko naredit, če pa si moja prijateljica. in prijatelji naredimo za svoje prijatelje vse kar je v naši moči. ja pomivalc je poleg pipe na desni strani. samo zdaj ga bom pa res verjetno morala prestavit. katee, a jaz sem ti poslala? nekaj sem se včeraj igrala pa ne vem če si dobila ali ne? intruder, samo jaz si pa tebe res ne predtavljalam kako izgledaš ko se razkuriš kot . no saj potem je že boljše da te v taki vlogi ne poznam, če je res tako hudo. klaja, si pa bila dolgo v noč pridna včeraj s pečenjem peciva. prehlad je že kaj boljši? mala pikica, hvala za informacijo. vidiš to tudi ni slaba ideja. hvala ti. ljubljana, tista omara pred pečico je taka omara za ven potegnit in ima mreže štiri noter. da bi podaljšala pult ni možno, ker so malo stran vrata skozi katere prideš v kuhinjo in dnevno sobo, ker bova to imela vse v enem prostor. kotni element pa imajo tu malo čuden naret, ker je zadaj malo višje dvignjen. saj takrat ko jo bova naročala bo ona prodajalka iz Lesnine poklicala tja in vprašala če se da ravno ploščo naret. koala, hvala mml, a lahko še enkrat prosim napišeš kako se reče onim toplicam ki so v Avstriji in ste bili vi tam na dopustovanju? katee, no vidiš samo tu gor si morala malo pojamrat glede službe pa se je že nekja našlo zate. super ti privoščim in upam, da jo dobiš. hvala vsem za pohvale moje kuhinje. jaz res upam, da vse tako lepo izpadlo, kot sedaj tu izgleda. no mislim, da je čas da grem stran od računalika ker pride zdaj možek domov pa da ne bo rekel da samo za računalnikom sedim. zdaj pa predvidevam da sem bila konkurenca nani in klepetki. se opravičujem, bom poskusla bit drugič krajša.
|