Intruder24
|
Dobro jutro, dober dan me dolgo ni bilo, pa sem rekla, da vas morem malo pozdravit in pogledat, če je katero parkelj odnesel... Naš Miklavž je bil super, je bil Vid tako vesel igrač, da si je kar juckal (čeprav ne trpi pomanjkanja ). Je bil to moj najlepši Miklavž, kar ga pomnim, (ko sem bila majhna, nisem bila ravno priden otrok in sem se bala parkljev..tak, da sem zgledala bolj tako kot od TRIŠ Lana ) ker je bil moj otroček tako vesel...mam posneto njegove napade smeha med igranjem... Ima malo več Miklavžov (je bil posebej priden) in je dobil, lesene kockice, knjigico, avto, lesene puzzle, maček muri cd, zokne Vidim, da ste vse že božično razpoložene . Tudi jaz sem že vse okrasila, povsod so snežakeci in snežinke in Vid samo piha v njih, da bi se premikali, pa cvili zraven . V glavnem veselo se postavlja na nogice, in vse prešnofa Nimamo pa adventnega venčka, imate pa ve res čudovite Super vsem za zobke, korake in druge podvige Vsem malim slavljenčkom in tudi mamici Lunci vse najlepše za rojstni dan (malo z zamudo ) Super lepe slikice vseh Vsem bolančkom veliko pikapok, da bo kmalu bolje. Sama sem zelo prehlajena, to je predvsem od tega pucanja, pa ven in not...Je pa danes že bolje!