Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

... jest mam zdej druzga
 ... jest mam zdej druzga  , pa mam velikrat občutek, da je prvi, ker bo Sara že 6 let in sem full pozabila. To, da zboli pred posvetovalnico je pa pr nas že itak standard.. do zdej je dobu šele 1 špikico
 , pa mam velikrat občutek, da je prvi, ker bo Sara že 6 let in sem full pozabila. To, da zboli pred posvetovalnico je pa pr nas že itak standard.. do zdej je dobu šele 1 špikico  . Držim pesti, da se čimprej poštima
 . Držim pesti, da se čimprej poštima  

.
    .   
    se je pa norca delu k je navajen po takmu vozt), pa še v takih govcah smo doma... Za vsredo mi je pa P rekla, da če bo sneg in kriza dol prit, nej pokličem in pridem magar v četrtek na kontrolo z Matevžom. Jest upam, da vama jutri uspe srečno prit ke in nazaj... baje bo nehal znežit ponoč, pr nas je že in do zjuti upam, da zrihtajo ceste... če bo pa kriza, pa ni vredn reskirat... enostavn poklič in se prenaročta.
  se je pa norca delu k je navajen po takmu vozt), pa še v takih govcah smo doma... Za vsredo mi je pa P rekla, da če bo sneg in kriza dol prit, nej pokličem in pridem magar v četrtek na kontrolo z Matevžom. Jest upam, da vama jutri uspe srečno prit ke in nazaj... baje bo nehal znežit ponoč, pr nas je že in do zjuti upam, da zrihtajo ceste... če bo pa kriza, pa ni vredn reskirat... enostavn poklič in se prenaročta.   

izsiljevanje!!!!
   izsiljevanje!!!! 

... si mi spet v misli vdrala.
  ... si mi spet v misli vdrala.