Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ampak v Poljanski dolini, blizu Žirov. Trenutno sneži malo manj, prej je pa orng zastavlo
itak se pa vse tam v okolici dogaja.
Mraz, sneg, vse to je po eni strani lepo, po drugi pa same skrbi. Tašča ima gripo in ne bo mogla po otroka v vrtec, poleg tega imasta že zobarja ob 16:00 in jaz imam doma avto z letnimi gumami gor, ker mi moj dragi ni pravočasno povedal, da bi jih šla menjat prejšnji teden. Zdaj čakam, da stroj posuši perilo in potem bove z Varjo odrinile proti Postojni in upam, da bom prispela brez problema. Po snegu mi ni problem vozit, ampak to z zimskimi gumami in ne letnimi....
. Poleg vsega pa je še burja, tako da upam, tudi da ne bo zametov, ker potem ne moremo priti do doma. Smo že parkat ostali na pol poti do naše vasi in so nas prišli z traktorjem vlečt. pa imamo samo 1,2 km od glavne ceste in če pomislim na Estrello tam bogu za nogu, ona pa res rabi enga ornk terenca.