Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa še vam sporočim.

) pa še možev brat z družino (2 otroka). Ta mladi si delimo zgornje nadstropje. Stanovanja in gospodinjstva imamo ločena, vhod pa je skupen. Spodaj je skupna pralnica, števce imamo skupne. Stroške si delimo na četrtine, in sicer malo manj kot 2 četrtini plačujeta starša, po eno četrtino pa midva in njegov brat. Vem, da ni fer in že stokrat sem rekla, da bi si morali razdeliti na enake dele, oz. bi morali mi plačevati več, ker nas je veliiiko več. Pa nočeta niti slišati o tem!!! Pravita, da s tem namenom dajeta več, ker nočeta niti enkrat slišati od nas kakega kreganja in preračunavanja, kdo plača in porabi več. Nikoli nihče ne zine nič glede kakega varčevanja pri energiji ali vodi. Plačujeva pa 170 na mesec, sem pa spadajo tudi stroški ogrevanja.
se podpišem, sam priznat je treba da so lahko tudi naši starši
kar pa ne pomeni da jih ne maramo ali da oni ne marajo nas. Starši prispevajo k vzgoji ne pa konkretno na našo osebnost. poznam veliko znancev ki imajo "grešne" starše in jih je prav to prepričalo, da oni ne postanejo takšni.
. Tudi sestro imam zelo rada, pa ne bi živela z njo za nič na svetu! to ni tako zelo strašno povezano...