|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 21-28 oz. zadnji teden cikla 20.11.2008 7:10:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina A je še kateri takoooo zeloooo mučno v zadnjem tednu cikla? Pri meni je že kar nekaj krogov naokrog, pa imam ta mesec spet nove nosečniške znake ... A sem fenomen ali se še kateri to dogaja? men je blo katastrofalno,sem bila drugače skoz mirna,kak se pa je približeval datum,ko naj bi M prišla,sem pa bila nervozna. tolk,da veš,da nisi edina.
|
|
|
RE: 21-28 oz. zadnji teden cikla 20.11.2008 9:30:55
|
|
|
|
Athina
|
Hvala spps, sploh ne vem, kako naj se koncentriram v tem zadnjem tednu ... Mislim, da bi vsaki, ki se trudi zanosit in njenemu partnerju med ovulacijo zavarovalnica morala častit vsaj 5 dni v toplicah, zadnji teden cikla pa bi nam morali častiti kak adrenalinski teden, da res nimaš časa razmišljati o tem ...
|
|
|
|
|
RE: 21-28 oz. zadnji teden cikla 20.11.2008 9:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ne bi bilo slabo. drugače pa, ja, tud pri meni je bilo tako.
|
|
|
|
|
RE: 21-28 oz. zadnji teden cikla 20.11.2008 10:14:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina Hvala spps, sploh ne vem, kako naj se koncentriram v tem zadnjem tednu ... Mislim, da bi vsaki, ki se trudi zanosit in njenemu partnerju med ovulacijo zavarovalnica morala častit vsaj 5 dni v toplicah, zadnji teden cikla pa bi nam morali častiti kak adrenalinski teden, da res nimaš časa razmišljati o tem ...
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kam letos na dopust?Na morje. (
65%)

V planine. (
4%)

Potovanje po celini. (
3%)

Križarjenje z barko/ladjo. (
2%)

V toplice. (
6%)

Doma bom. (
20%)
Število vseh glasov: 10389Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!