Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: elevit, neovin ali raje folacin 4.7.2014 22:05:10
|
|
|
|
nytt liv
|
Meni je bilo po Tifolu v prejšnjih dveh nosečnostih slabo, tako da sem ga takrat kar kmalu prenehala jemati. Sedaj jemljem Terra Nova prenatalni multivitaminski kompleks (folati, vitamini in minerali, pridobljeni iz naravnih sestavin s postopkom zamrzovanja), je v kapsulah. Jemala sem ga tudi že pred zanostitvijo, dobi pa se v Sanolaborju. Meni je všeč, ker ni dodanih nobenih umetnih vitaninov, umetnih barvil ter drugih sintetičnih dodatkov.
|
|
|
|
RE: elevit, neovin ali raje folacin 4.7.2014 22:16:57
|
|
|
|
mojapikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojapikica Prodam Elevit tablete (rok uporabe do 02.2015), ker so mi ostali ...V škatli jih je še točno 77 kosov (od 100-ih)...V lekarni sem za škatlico plačala 38,16 €... Cena je 20 €. elevit
|
|
|
|
RE: elevit, neovin ali raje folacin 13.8.2014 18:31:36
|
|
|
|
Lucka9
|
Kaj pa mislite o folni kislini od sensilaba? vem, da je zgolj folna toda mislm, da z ostalo prehrano zaužijem dovolj ostalih snovi, da ne potrebujem jest elevit ali kaj podobnega...
|
|
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?