Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
A hodite kaj na predavanja in sestanke? 21.11.2008 16:53:05
ZARA
Greste kdaj na predavanja? Meni so kakšna taka na izi prav fina, ker izveš en kup stvari. Včasih res ne veš, kako reagirat v dani situaciji, mater. Prejšnji teden smo imeli eno tako fajn mlado psihologinjo in mi je bilo prav všeč... zanimanja pa opažam bore malo... samo 9 nas je bilo + vzgojiteljici.
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 21.11.2008 22:05:16
Nika v službi
Ja, križ je predvsem s prezgodnjo uro teh predavanj. Jaz sem ta problem že izpostavila, ampak ne trzajo.
Na sestanke našega oddelka, govorilne ure, roditeljske, ipd. pa redno hodim.
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 21.11.2008 22:14:53
Freycha
predavanja? verjetno to ne velja za jaslične skupine, ne?
al smo pa mi preveč zabačeni, al pa jaz neizobražena, sam kakor je meni znano, pri nas ni nobenih predavanj, sicer bi zagotovo vsakič tam visela hehehe
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 21.11.2008 22:18:29
Anonimen
mi mamo tud kar nekaj tega, pa same fajne teme vpliv prehrane na zdravje otrok, pa o vzgoji, samostojnosti, kako otroka pripravit na veliki svet...takšne stvari, kr zanimivo pa vedno ob 17ih, tko da tud ni taka nemogoča ura. se kar potrudijo, no.
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 22.11.2008 7:50:35
Dejča
Ja, ponavadi hodim na vse - na sestanke tako ali tako - če ne greva oba z možem, gre vsaj eden - na predavanja pa ponavadi tudi, razen če kaj vmes ne pride - večinoma so prav fajn - je bilo pa zadnjič eno, na katerem predavateljica ni bila ravno pravi biser - same takšne stvari, ki so že od nekdaj znane - nič novega, pa še pripravljena ni bila najboljše. Moj je vmes vstal in šel raje k frizerju .
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 1.12.2008 21:22:36
Pupsika
Hodim v šolo za starše. Do sedaj sem bila 2x( grem, ko mi znese) in je super . Je pa res zanimanja ful malo, nazadnje, ko sem bila so bili 4 vzgojitelji in 6 staršev.