she29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Se je pa mala bejba vrgla po mamici. Spi zdaj že par dni do 10.00 dopoldan in zvečer ne more spat. Prejšnji dan je bla ura 00.30, ko je zaspala (rekord) in včeraj ob 22.00 (kaj je še OK). mi pa smo, upam, končali težave s tem, da zvečer nismo zaspali. zdaj ko je stara pol leta smo zbrali pogum in uvedli špartanski način (pustili jokat, dokler ne zaspi). takole: v ned. je jokala eno uro preden je zaspala, v pon. pol ure, včeraj 10 min. in danes nič. prej nikoli ni zvečer zaspala sama v posteljci. vedno na joški, zadnji mesec več na rokah, mogoče kdaj v ležalniku... imamo ritual: najprej kopanje, nato se oblečemo v pižamo, se nahranimo (dojenje), podremo kupčka, jo dam v posteljco in spravim v spalno vrečo, prižgem vrtiljak z lučko, lubčka za lahko noč, ugasnem luč in zaprem vrata spalnice. zdaj zaspimo okrog osmih in spi do šestih-sedmih. se mi zdi, kot da živim v sanjskem svetu, ampak res upam, da bo tako tudi naprej. tina mogoče nabira kondicijo za novoletno noč, kot naša . Pri nas je isto . ampak saj jo razumem da ne more prej spat, če pa zjutraj tako dolgo spiva . bo treba ritem obrnit. samo kar ne morem pustit da bi se 1 uro drla . mtinca a bi mi slikala kaki vrtiljak imaš to? zdaj nima nič .najprej na zibiki ni blo placa pol na posteljico sem pa hotla dat pa ko sem kupovala je pisalo od 0-5m sem pa rekla je pa že prerastla, samo se mi vseeno zdi fajn, če ti zaspi ob tem .
|