aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Samsa-tale zajtrk se pa prileže . Polovičko rd ste pa na praznik praznovali . Super za gleženj, alergijo in držim pesti za izvide! Ninny--hitro se pozdravite! Saša--super zvezdice, smrečica in otročiček. RMRM- Recimo, da bo letos vsaj malo bolje, ker ne bo petard. Čeprav rakete tudi donijo. kleo--Saj bo Talita hitro nazaj. Lonapo- za Žigata, da se hitro pozdravi. Tteeaa--super, ker si se oglasila. Joj, kako pridna si. Še diplomo zraven pišeš. Čudovito. Pa da se stvari hitro uredijo . Oglasi se še kaj. BS- da se hitro pozdravite. Je pa sedaj res veliko bolnih otročičkov. Sicer sem imela angino in vnetje glasilk tudi jaz. Sem šla k zdravniku(hotela sem biti hitro zdrava, da se otroci ne nalezejo), dobila antibiotik in sem že nekaj časa o.k., otroci pa tudi zdravi! Zaenkrat. Me je pa bolj strah, da ne bi Jernej zbolel, ker potem sladkorji skačejo,.... Sicer pa se bom danes "pripravljala" na peko riojstnodnevne torte za Jerneja. Lani smo jo naročili v Tušu. Sem jo šla 31. iskat,1.1. na njegov rd smo jo pa pač razrezali. In bila je čisto pokvarjena. Kisla, nagravžna . Letos pa v bistvu sploh ne vem, kaj speči. Običajno sem pekla variante nutela tort, sedaj to odpade. Kakšne hodo "zdrave" z ovsenimi kosmiči in podonim namesto moke raje ne bi, ker otrok že nekaj mesecev čaka na to torto in nočem, da je razočaran. Tako da sploh ne vem, kaj naj spečem. Običajno, s fruktozo namesto sladkorja, kakšno pravo diabetično? Sadno? Vseeno čokoladno-sadno?????????????????????????????????????? Nakupila sem že ene tisoč sestavin, da bom imela pri roki, ko se bom odločila kaj speči . Uživajte, se tipkamo. Lovro mi je v rokah nazaj zaspal in ga nesem v posteljico. Kako rasejo ti naši otročički!
|