Anonimen
|
Cer Danes je bila pa glavna tema GH,kot vidim.bom se jaz nekaj pridala. -sem ji kuhala samo jabolko oz.ga se vedno malo prevrem(zdaj kuham se suho sadje),vse drugo sem koj dala surovo pa je bilo BP. -skuto ji dajem ze tudi kaksne 14dni,jo im rada,gledam edino da je bio -vrsta sadja-ji dajem tudi melono -proti zapiranju je dobro jabolko,se posebej pa suhe slive.Jaz zjutraj skuham kompot z jabolkom in 1-2 suhi slivi,in res zelo pomaga. -kivi naj bi bil alergen,samo jaz nisem vedla in sem ga dala.Na sreco ni bilo nic,tako daji ga kar ujam,samo peske "precedim"skozi cedilo -skoda,ker ni poletje,bi jim lahko dajali se breskve in marelice -polento ji skuham na vodi in dodam AM,bom pa probala Tinin nasvet z jabolkom -proseno kaso sem ji dala prvic pretlaceno,jo je pojedla,samo se mi je zdel ful okus po moki,tako da je danes nisem,samo fajn sem jo skuhala,ampak ji ni bilo vsec,ceprav je bila zraven banana... ... Imamo pa mi ze cetrti zobek ,ga je danes moz opazil(spet on ),tako da ima 3spodaj in 1ga zgoraj. Kaslanje-moja kaslja,ko ji nekaj ni vsec pa joka, in fuuul kaslja.Prav smesno,bi mislil kako je revica bolana. Pa tako je postala zivahna,ful brca z nogicama,se do vecera ne utrudi. No, to je to .
|