Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
krči in bolečine v spodnjem delu trebuha 26.11.2008 8:49:54
Anonimen
Pozdravljene, sem v 5 tednu, pa opažam zdaj že par dni da me v spodnjem delu trebuha boli, špika kot da bi mela krče. In to me začne že kr ob kakih 8 zjutraj v službi, kr težko sedim, izcedka nimam, boli pa me kr fajn. Kaj mislite da je to normalno ali naj grem h ginekologu in v stalež?
RE: krči in bolečine v spodnjem delu trebuha 26.11.2008 9:19:31
cupacups
nebi bil odvec posvet pri G. pazljivost je na 1 mestu tako da povej kaj se ti dogaja....drugace je pa to normalno ampak če te skrbi ...se raje prepricaj