Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, samo polento bi jedel, pa ni vazno, kaksna zelenjavca je zraven... do skutic in jogurtov se nismo prisli in upam, da nam do konca meseca uspe zamenjati se zelenjavni obrok... potem pa dalje :) 
. Torej, ajdova kasa je zakon!!!
dajete že kaj na čebuli prepraženo? Bi mu naredila juhico, da malo "potenstam" piščančka pa full zelenjave. Če samo skuham zelenjavo in meso, mi vse skupaj deluje precej brez okusa.
) in nisem dobila nobenega pika, niti na koži nisem imela nobene reakcije- bom sprobala še na mlajših članih (starejša mi je rekla da sem padla na glavo, da se z limono pa že ne bo mazala- jo imajo pa komarji neznansko radi)
- očitno bom tudi ob njem dočakala drugo svečko na torti, preden bo noči prespal (ko je bil mlajši je spal od 21h- 3h, sedaj pa se zbuja za dodaten obrok še okoli polnoči)