lučka 25
|
Shadow, da ti zdaj na bolj počas še enkrat ČESTITAM!!! Vidiš, smo te imela na sumu. da si noseča pa še nekaj časa ne boš dojela, ker jaz še zdaj včsih kar ne vem, da sem res nosečka. Ko bo trebuh začel rasti od nosečnosti in ne od maščob bom pa vedela, na čem sem. Bumo, a boš ti pa jutri lulala? Ti si tudi sumljiva. Pa Reby tudi ni več nedolžna. baci, samo da se počasi umirja slabost. Če se že mora nadaljevati, naj se pa zardi , a ne. zarja, jaz že danes stiskam pesti zate, da bo jutri bolj držalo. jazzz, a veš da me je skrbelo kako je s tabo, ker te ni nikjer na vidiku. Samo da je vse v redu, če spregledamo nosečniško slabost. Pazi in drži se. obi, naj bo ta nova kombinacija zdravil res dobitna. zvezdica, ti ga pa pihneš. Saj nisi kot slonica, si pa nosečka. kruce, jaz p veliko pijem, ker imam drugače grozne glavbole. Tako, da poleg tekočine v hrani pijem veliko vode, vsaj 2 litra na dan, če ne kar 3l. Sem pa ugotovila, da me najbolje osveži, ko sem dehidrirana, navaden jogurt. Me ohladi in osveži. Glavobol kar izgine. shuka, a sva se zgrešili na pregledu?
|