Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 29.11.2008 11:31:23
J.L.
naja tnx, sem že ugotovila, da se žal ne dajo regulirat, ravno v tej temi, ki si mi jo prilepla. sem jezna ko kupim drag vozek, pol pa neuporaben. tudi moja je stara 7 m, pa že brez vreče v zimski bundi ne gre zapet oz je kot zapakirana. v vreči pa je nemorem nikakor zapet, tak da odpade vožnja v sedečem položaju.
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 29.11.2008 12:02:47
loncica
Jaz ne vem kateri model je naš (je bil kupljen letos poleti v akciji v BC). Naš bo star eno leto (tehta okrog 11kg), pa ga komot zapnem, če ima debelo bundo in tudi zimsko vrečo. A ste podaljšale pasove tako zgoraj, kot pri trebuščku do konca?
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 29.11.2008 13:11:49
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: loncica
Jaz ne vem kateri model je naš (je bil kupljen letos poleti v akciji v BC). Naš bo star eno leto (tehta okrog 11kg), pa ga komot zapnem, če ima debelo bundo in tudi zimsko vrečo. A ste podaljšale pasove tako zgoraj, kot pri trebuščku do konca?
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 29.11.2008 21:56:54
J.L.
na vrhu vozička greš skozi odprtino z roko do paska, ki je dolg cca4-5 cm in ga potegneš skozi najvišjo režo v naslonjalu. pri mojem buzzu je šrekratek pas, pri novih modelih z 2 sedežnima enotama pa je fajn plac, ko se naštima pasek.
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 30.11.2008 11:38:19
Naja31
na vrhu vozička greš skozi odprtino z roko do paska, ki je dolg cca4-5 cm in ga potegneš skozi najvišjo režo v naslonjalu. pri mojem buzzu je šrekratek pas
Potem imava pa isti model,ker so pri meni tudi kratki pasovi. Bo treba nekaj pogruntat,da jih tam podaljšam.
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 30.11.2008 16:47:59
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
na vrhu vozička greš skozi odprtino z roko do paska, ki je dolg cca4-5 cm in ga potegneš skozi najvišjo režo v naslonjalu. pri mojem buzzu je šrekratek pas
Potem imava pa isti model,ker so pri meni tudi kratki pasovi. Bo treba nekaj pogruntat,da jih tam podaljšam.