Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 17.12.2008 12:57:08
|
|
|
|
Šaki
|
jz sploh ne razumem več zakaj se gre tukaj jz sm prejšnji mesec že dobila kremo za roke sos danes pa sm dobila zelooo miniaturno kremico k gor piše clean deeper. pa sploh ne vem zakaj???
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 17.12.2008 14:04:15
|
|
|
|
muška
|
kristus, a za roke je? Jaz pa si jo veselo mažem po ksihtu, pa še paše mi kaj pa piše na vaši kremi?
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 17.12.2008 15:25:47
|
|
|
|
barika
|
Moja je sos intensiv-pfelge losijon, se pravi losijon za telo
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 17.12.2008 16:45:11
|
|
|
|
poli*
|
ja za telo je- jaz si mažem roke in je super. Muška, če ti paše za obraz, zakaj pa ne
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 18.12.2008 8:36:01
|
|
|
|
muška
|
no, moja je tudi za telo očitno, ker piše gor intensive pflege lotion (torej očitno ni za roke ). Sem si tu in tam namazala obraz z njo in mi res paše. me zanima, če bi mi PRAVA SOS kremica za obraz tudi tako pasala? Bo treba sprobat
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 18.12.2008 9:14:25
|
|
|
|
Šaki
|
No jz še vedno ne vem zakaj sm dobla tole kremco. k izžrebana tud nism bla nikjer.torej..
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 18.12.2008 10:27:09
|
|
|
|
muška
|
jaz sem danes dobila termofor, pa tudi ne vem zakaj, ker nisem bila izžrebana Se je božiček malo zmotil , nič hudega, sem bila pa zelo vesela pošiljke
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 18.12.2008 12:53:58
|
|
|
|
Šaki
|
ja že saj to je blo med nagradami. samo taka krema k sm jo pa jz dobla pa nikjer ne piše da so jo podelili. no karkoli že.
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 19.12.2008 16:01:50
|
|
|
|
mandarinca
|
Kremico sem tudi jaz dobila, pa nisem bila izžrebana , ampak kremico je dobilo prvih 2000 sodelujočih; tako je pisalo. LP
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 20.12.2008 12:01:45
|
|
|
|
Šaki
|
ja že sj oravm da sm kremo dobila.pol kasnej pa sm dobila še eno tako mejhno tubico z modro snovjo notr...to hočm rečt.no sj zj itak nima veze
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 25.12.2008 16:15:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa včeraj dobila paket od Nivee in sicer Pomirjujoči lotion SOS 200 ml, Krema za roke 50 ml in termovko. Sem bila ful vesela. Hvala RR
|
|
|
|
|
RE: Nagradna igra Nivea SOS 6.1.2009 22:38:27
|
|
|
|
barika
|
RR team, kdaj pa lahko pričakujemo kakšno nagrado v nabiralnik??
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?